Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Λαϊκό λαχείο: Νησιώτισσα κέρδισε 777 χιλ. Ευρώ - Ζήτησε λήγοντα στο "4" και το αρχικό της γράμμα



O τυχερός παίκτης του Λαϊκού Λαχείου από τις Κυκλάδες που κέρδισε 772.000 ευρώ. Πώς η επιμονή της νησιώτισσας μάνας τον έκανε να βγει κερδισμένος...

Η παραδοσιακή ελληνίδα μάνα τελικά, δεν είναι ηρωίδα μόνο στη ζωή, αλλά και στην τύχη. Τι συνέβη: Η μητέρα του μεγάλου νικητή από τις Κυκλάδες του ζήτησε να αγοράσει ένα λαχείο. Όχι οποιοδήποτε. Η παραγγελία της ήταν σαφής: Λαϊκό Λαχείο με λήγοντα αριθμό το «4» που είναι ο αγαπημένος της αριθμός, και επίσης σε αυτό να περιλαμβάνεται και το αρχικό γράμμα του ονόματός της.

Όλα αυτά σε πρώτη φάση όχι μόνο «κούρασαν» τον τυχερό…αλλά και τον απέτρεψαν από το να αγοράσει το λαχείο με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Προφανώς, μόλις η μάνα αντιλήφθηκε ότι ο γιός της την αγνόησε, ξεκίνησε νέο μπαράζ πίεσης και… θέλοντας και μη για να αποφύγει τη γκρίνια της, αγόρασε ολόκληρη την πεντάδα «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα όσων του ζήτησε. Τελικά αυτή η επιμονή που… ομολογουμένως «κουράζει» αρκετές φορές τους γιούς, όπως αποδείχθηκε «κούρασε» μέχρι και τη Θεά τύχη η οποία του έδωσε 772.000 ευρω!