Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη πήραν πρωινό με το ζεύγος Πομπέο - Δείτε φωτογραφίες



Πρωινό με το ζεύγος Πομπέο πήραν το πρωί της Κυριακής ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Τα δύο ζεύγη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πρωινή, ήσυχη, Κυριακάτικη Αθήνα από την ταράτσα του ξενοδοχείου Χίλτον, όπου μένει ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών και η συνοδεία του.

 
mar01
mar02
 

Στις φωτογραφίες μάλιστα φαίνονται να απολαμβάνουν την θέα προς την Ακρόπολη και το κέντρο της πόλης, αλλά και τον Εθνικό Κήπο.

Σε συνέχεια των επίσημων συνομιλιών οι κκ Μητσοτάκης και Πομπέο αντήλλαξαν κατά τη διάρκεια του πρωινού, απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε στον κ. Πομπέο το υπό κατασκευή κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης - το οποίο ως γνωστόν θα εγκαινιαστεί την 25η Μαρτίου του 2021 για τον εορτασμό των 200ων ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

mar06
mar05
mar04
mar03
 

Λίγο αργότερα, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο μαζί με τη σύζυγό του έφτασαν στον καθεδρικό ναό των Αθηνών, προκειμένου να εκκλησιαστούν. Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο προϊστάμενος του μητροπολιτικού ναού πατέρας Θωμάς Συνοδινός θα τους ξεναγήσει στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου το οποίο βρίσκεται δίπλα από τη μητρόπολη.