Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Κρητικιά έφτιαξε το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο στην Ινδονησία.. ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ



Πριν από περίπου 30 χρόνια επισκέφτηκε το Μπαλί για πρώτη φορά στη ζωή της. Μαζί με τον τότε σύζυγό της, έναν Ιταλό αρχιτέκτονα, περιηγήθηκαν στις αναρίθμητες παραλίες, στους εντυπωσιακούς ορυζώνες, στα παραδοσιακά χωριά του νησιού, στους ναούς για να καταλήξουν στην απόφαση ότι κάποια μέρα θα επέστρεφαν για να ζήσουν εκεί για το υπόλοιπο της ζωής τους. Μόνο που τελικά η ζωή τα έφερε έτσι που επέστρεψε μόνο ο ένας εκ των δύο.

 Η δραστήρια Ηρακλειώτισσα Μαριλένα Βλατάκη γύρισε στον εξωτικό παράδεισο του Μπαλί λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Ιταλό αρχιτέκτονα. Εκεί ερωτεύτηκε τον Μπαλινέζο οδηγό της, Αα Νέουρα Πούτου Κους Ντάρμα Πούτρα, τον παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια μαζί του. Απέκτησαν δυο παιδιά, στα οποία έδωσαν ελληνικά ονόματα, τον Μίνωα και τη Σελήνη ενώ η Μαριλένα Βλατάκη έχει έναν ακόμα γιο από τον πρώτο της γάμο με τον Ιταλό αρχιτέκτονα.
Μαριλένα Βλατάκη: Η Κρητικιά που έφτιαξε το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο στην Ινδονησία
 
Ένα καταπληκτικό ησυχαστήριο από ελληνικά χέρια

" Το Casa Selini ήταν όνειρο ζωής" λέει στο Holidaynews.gr η Μαριλένα Βλατάκη. "Έχουμε καταφέρει να παντρέψουμε τον ελληνικό τρόπο φιλοξενίας με τις απίστευτες εξωτικές ομορφιές αυτού του ινδονησιακού παράδεισου και οι ταξιδιώτες το έχουν εκτιμήσει", προσθέτει η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.

 
μπαλί

Πέρα όμως από τις εξωτικές ομορφιές, τα καλαίσθητα δωμάτια, την θέα που κόβει την ανάσα και την εκπληκτική φιλοξενία, οι άνθρωποι του Casa Selini προσφέρουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στους πελάτες τους. Για παράδειγμα, οργανωμένη εκδρομή στα μέρη που ζει ο δράκος του Κομόντο. Είναι η μεγαλύτερη ζωντανή σαύρα του κόσμου, αφού μερικές φορές μπορεί να φτάσει τα 3 μέτρα σε μήκος, ενώ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς είναι γνωστό ότι επιτίθεται και καταβροχθίζει κυριολεκτικά οποιοδήποτε έμβιο ον, ακόμα και ανθρώπους.

μπαλί

Για την ιστορία, τo 2003 ανακαλύφθηκε στο νησί Φλόρες ένα νέο είδος ανθρώπου. Τα απολιθώματα που βρέθηκαν σε μια σπηλιά το 2003 έχουν ηλικία 100.000 με 13.000 ετών. Αυτό το είδος είχε ύψος ένα μέτρο και χαρακτηρίστηκε από τους ανθρώπους που το ανακάλυψαν ως "Χόμπιτ”. Στην πραγματικότητα στους τοπικούς μύθους, υπάρχουν αρκετές αναφορές για μικροσκοπικούς ανθρώπους που ονομάζονται Έμπου Γκόγκο ακόμα και κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα.

μπαλί
μπαλί