Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κρήτη: Βγήκε από το νοσοκομείο ο πατέρας που έχασε κόρη και σύζυγο στο πολύνεκρο τροχαίο



Την μονάκριβη πλέον κόρη του, Χριστίνα, θα συναντήσει σε λίγες ώρες στη Ρόδο, ο Νίκος Κωστίδης, ο επιζών του τρομακτικού πολύνεκρου τροχαίου που έγινε στην Αγία Πελαγία, στις 3 Ιανουαρίου.

Μετά από δίμηνη νοσηλεία, αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις και με τη στήριξη όλων, ο τραγικός πατέρας, που έχασε μέσα σε λίγα λεπτά την κόρη, τη σύζυγο και τον μέλλοντα γαμπρό του, πήρε σήμερα εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Συνοδευόμενος από μέλος της οικογένειάς του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” για να ταξιδέψει αεροπορικώς για τη Ρόδο, όπου θα συναντήσει τη 15χρονη κόρη του Χριστίνα, που επίσης επέζησε του τροχαίου, προκειμένου να επιστρέψουν μαζί στην Τήλο, προσπαθώντας να κάνουν «επανεκκίνηση» στη ζωή τους, μετά το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Ο 47χρονος άνδρας, μετά την πολυήμερη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ και τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί, τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στην Ορθοπεδική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος, όπου με τη συνδρομή ψυχολόγων έμαθε για την απώλεια των αγαπημένων του προσώπων αλλά και για την εξέλιξη της υγείας της ανήλικης κόρης του.

 

Η κατάσταση του παρουσίασε σημαντική βελτίωση και οι θεράποντες γιατροί του έκριναν πως είχε έρθει η ώρα να επιστρέψει στην θαλπωρή της οικογένειάς του.