Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κρήτη: Ένας ανθρώπινος σκελετός βρίσκεται σε πηγάδι στην Κρήτη



Απαντήσεις εξακολουθεί να ζητά η οικογένεια του νεαρού Bρετανού Στίβεν Κουκ που είχε εξαφανισθεί το Σεπτέμβριο του 2005 από τα Μάλια, με τραγική κατάληξη τον εντοπισμό της σορού του το 2017 σε πηγάδι στην ίδια περιοχή.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά το τραγικό συμβάν που έφερε τα πάνω κάτω στην οικογένεια του αδικοχαμένου 20χρονου, οι συγγενείς του συνεχίζουν να ψάχνουν κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του ο δικός τους άνθρωπος.

Μάλιστα στην ομάδα «Find Chris Cook» που έχει δημιουργηθεί στο Facebook και αφορά στην υπόθεση εξαφάνισης του νεαρού άντρα, έγινε γνωστό με μια ανακοίνωση πως η οικογένειά του ακόμα και σήμερα λαμβάνει πληροφορίες για την υπόθεση.

«Ακόμα και τώρα, 14 χρόνια μετά, εξακολουθούμε να λαμβάνουμε πληροφορίες που μπορεί να ρίξουν φως στο τι συνέβη εκείνη τη νύχτα», αναφέρουν ενώ παράλληλα καλούν όποιον μπορεί να βοηθήσει επιπλέον με στοιχεία και πληροφορίες να το κάνει.

Την ίδια ώρα στο μήνυμα που αναρτήθηκε στην συγκεκριμένη ομάδα, γνωστοποιούν πως όλα αυτά τα χρόνια κάνουν ένα δύσκολο, συναισθηματικά και φρικτό ταξίδι καθώς η απώλεια του αγαπημένου τους δεν ήταν εύκολη υπόθεση.
Παρά το γεγονός ότι ο αγαπημένος τους Στίβεν οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, δεν ξεχνούν την τραγωδία, ενώ στο ίδιο μήνυμα της η οικογένεια ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους που βοήθησαν στην υπόθεση με την συμπεριφορά την κατανόησή την αγάπη και την συμπαράσταση τους.

«Ο Steven ήρθε τελικά στο σπίτι και έμεινε για να ξεκουραστεί το 2017. Η αγάπη μας γι ‘αυτόν δεν θα μειωθεί ποτέ».

«Παρόλο που δεν έχουμε ακόμα οριστικές απαντήσεις σχετικά με τις συνθήκες, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους εμπλέκονται στο να τον φέρουν σπίτι ώστε να μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε τη φρίκη από το μυαλό μας και να αρχίσουμε να συμβιβάζουμε τις ζωές και τις αναμνήσεις μας με τον Steven που γνωρίζαμε».