Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κρήτη: Έκκληση από την ανιψιά της ηλικιωμένης που πέθανε μετά από ληστεία



Τι ζητά η ανιψιά της άτυχης γυναίκας.

Έκκληση προς όποιον γνωρίζει το παραμικρό, απευθύνει η ανιψιά της άτυχης ηλικιωμένης που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, μετά από χτυπήματα που δέχτηκε από ληστές.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί την έδεσαν, τη φίμωσαν και τη χτύπησαν στο κεφάλι.

«Σας παρακαλούμε αν έχετε δει οτιδήποτε το Σάββατο το βράδυ που έγινε η ληστεία, μεταξύ 21:45-23.00 πείτε το σε εμάς η στην αστυνομία. Οτιδήποτε εσάς φανεί ασήμαντο, για την αστυνομία ίσως να είναι ένα ακόμη φωτεινό σημείο.. Σας παρακαλούμε βοηθήστε να βρεθούν τα καθάρματα και να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει….» αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελλη Αχλαδιαδιανάκη.

«Έδεσαν, φίμωσαν και την γρονθοκόπησαν»
Μπήκαν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι της. Εκείνη τους αντιλήφθηκε και μάλιστα τους ρώτησε ποιοι είναι και τι θέλουν. Οι δράστες της έκλεισαν το στόμα και εκείνοι πρόλαβε και δάγκωσε τον έναν στο χέρι. Εκείνος νευρίασε και την χτύπησε. Οι δράστες αφού βασάνισαν την ηλικιωμένη και της άρπαξαν 5.000 ευρώ τράπηκαν σε φυγή.

Λίγες ώρες μετά συγγενικά της πρόσωπα την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης ηλικιωμένης θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

 

Πηγή: cretapost