Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κρήτη: Δικογραφία και “πρόστιμα” για το γλέντι σε χωριό με τη συμμετοχή γνωστής τραγουδίστριας



Τελικά η Αστυνομία έκανε…καλύτερη δουλειά από ότι πίστευαν οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες στο μεγάλο γλέντι που έγινε την περασμένη εβδομάδα σε χωριό του Μυλοποτάμου παρά το lockdown και τις απαγορεύσεις που ισχύουν στο Ρέθυμνο. Στο γλέντι που συμμετείχε γνωστή τραγουδίστρια που προσκλήθηκε από την Αθήνα (συχνά πυκνά έρχεται στην Κρήτη για προσωπικούς λόγους) φαίνεται πως με κάποιο τρόπο “συμμετείχαν” και αστυνομικοί που τράβηξαν και βίντεο και φωτογραφίες.

 Εχουν πλούσιο υλικό αν και όπως αποδείχθηκε δεν χρειάστηκε αφού οι συμμετέχοντες τραβούσαν μόνοι τους και έκαναν live μετάδοση στα κοινωνικά δίκτυα. Βέβαια κάποια στιγμή κατάλαβαν το λάθος τους και προσπάθησαν να τα διαγράψουν, αλλά ήταν αργά καθώς είχαν “κατέβει” και είχαν κρατηθεί και screen shots.
 

Πηγές της Αστυνομίας λένε μάλιστα ότι μετά συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου οι διοργανωτές, σχηματίστηκε δικογραφία για την υπόθεση, ασκήθηκε δίωξη εις βάρος τους για παραβίαση των μέτρων περί μολυσματικών ασθενειών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα. Παράλληλα τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα. Έτσι, τους βγήκε…ξινό το γλέντι, αλλά φαίνεται πως δεν τους νοιάζει κιόλας να προκαλούν το κοινό αίσθημα και να βάζουν σε κίνδυνο ένα ολόκληρο χωριό, μια περιοχή.

cretalive.gr