Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κρήτη: Αυτή είναι η φοιτήτρια που κέρδισε τα καλλιστεία στην Αλβανία



Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, όπου κέρδισε τον πρώτο της τίτλο σε καλλιστεία - Χθες όμως έγινε Μις Αλβανία για το 2016 και πρώτο θέμα συζήτησης στη γειτονική χώρα...

Με την ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα της είχε διαπρέψει στον διαγωνισμό Miss Κρήτη που είχε διεξαχθεί τον περασμένο Δεκέμβριο αποσπώντας τον τίτλο της Α΄ αναπληρωματικής.

Ωστόσο χθες το βράδυ η Χριστιάνα Σκούρα, που είναι μισή Αλβανίδα και μισή Ελληνίδα, κέρδισε έναν ακόμη τίτλο.

Σε μία φαντασμαγορική βραδιά στο κάστρο Λέζα της Αλβανίας, κατάφερε να αναδειχτεί το ομορφότερο κορίτσι της γειτονικής χώρας αποσπώντας το στέμμα της ομορφιάς από 31 καλλονές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό Μις Αλβανία 2016.

ΦΩΤΟ από zarpanews.grΦΩΤΟ από zarpanews.gr
ΦΩΤΟ από zarpanews.grΦΩΤΟ από zarpanews.gr
 

Η νεαρή καλλονή πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίχως και η ίδια να περίμενε ποτέ ότι θα αναδεικνύονταν νικήτρια μέσα σε διάστημα λίγων μηνών όχι ενός αλλά δύο διαγωνισμών που διεξήχθησαν μάλιστα σε δύο διαφορετικές χώρες.

Ακόμη και αν έχει στο τσεπάκι της δύο τίτλους καλλιστείων, η 19χρονη Χριστιάνα Σκούρα, έχει βάλει σε προτεραιότητα τις σπουδές της. Σπουδάζει στο ΤΕΙ της Κρήτης, στο τμήμα των Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολόγων Τροφίμων, μιλάει τρεις γλώσσες και έχει ως στόχο να κάνει μεταπτυχιακό στο αντικείμενό της. Όσον αφορά το μόντελινγκ, έχει συνεργαστεί με αρκετούς φωτογράφους και έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές μέσα από επιδείξεις μόδας.