Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κουμουτσάκος: Δεν γνώριζα για την πρόσληψη της πρώην γυναίκας μου στη Βουλή



Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε χωρίσει συναινετικά εδώ και ένα χρόνο. Είχε και έχει ανεξάρτητη επαγγελματική πορεία. Δεν είχα καμία γνώση ή εμπλοκή στις επαγγελματικές της αποφάσεις. Το θέμα δεν έχει καμία άλλη προέκταση.

Εξηγήσεις για την πρόσληψη της τέως συζύγου του στην βουλή έδωσε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Στη συνέχεια, ο κ. Κουμουτσάκος υποστήριξε πως «όταν πολιτεύεσαι ως εισαγγελέας κυβερνάς ως κατηγορούμενος και αυτό ισχύει για όλα τα πολιτικά κόμματα» τονίζοντας την ανάγκη να μην δηλητηριάζεται άλλο ο δημόσιος διάλογος.

«Ο πρόεδρος της Βουλής ευθύνεται για την πρόσληψη»

Ευθύνη στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, για την συγκεκριμένη πρόσληψη επέρριψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

«Απόλυτη ευθύνη του προεδρείου της βουλής ότι για πάγιες ανάγκες διακόπτει ή δεν ανανεώνει συμβάσεις και βάζεις στις θέσεις τους άλλους, με διαδρομές που δέχομαι ότι και ο κ. Κουμουτσάκος δεν γνώριζε. Λάθος αυτό που έγινε στην βουλή των ελλήνων. Έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός ο κ. Τασούλας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, επιτέθηκε στη ΝΔ κάνοντας λόγο ότι βλέπει το κοινοβούλιο ως λάφυρο. «Εμείς το 2015-2019 δεν μπήκαμε με μια λογική ρεβάνς. Η ΝΔ από το 2019 σε όλο το δημόσιο τομέα ήρθε με κομματική λογική. Μέχρι το 2010 στρατιές μετακλητών χωρίς τυπικά προσόντα έγιναν μόνιμοι στην Βουλή» υποστήριξε.

«Η περίοδος ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίστηκε από μαζικές προσλήψεις. Μην έχετε επιλεκτική μνήμη» αντέτεινε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.