Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κούγιας: Η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιoύ δεν γνωρίζει πως ο άνδρας της δεν ζει



Για την σφοδρή αντιδικία του Τζώρτζη Μονογυιού – του αδελφού της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας, που σκοτώθηκε με τη Ferrari του στη Βούλα – με την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του μίλησε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι».

Ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για τραγική συγκυρία, ενώ ανέφερε ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός πολλά χρόνια ταλαιπωρείτο με την πρώην σύντροφό του για την επικοινωνία με το παιδί. 

Ο Τζώρτζης Μονογυιός όπως είπε ο κ. Κούγιας διεκδικούσε καλύτερες συνθήκες επικοινωνίας με το παιδί που είχε αποκτήσει με τη συγκεκριμένη κυρία, ενώ αποκάλυψε ότι πριν από λίγο καιρό είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Κούγιας αναφερόμενος στην πρώην σύντροφο του Τζώρτζη Μονογυιού, του έκανε εντύπωση που εμφανίστηκε κάπου και μίλησε γι’ αυτόν μετά το τραγικό τροχαίο που του στοίχισε την ζωή.

Όπως ανέφερε η ίδια γυναίκα έκανε μήνυση και στον ίδιο τον κ. Κούγια. Αποκάλυψε ακόμα ότι το τελευταίο δικαστήριο που είχαν ήταν στις 23 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ακόμα ότι η σύζυγός του Τζώρτζη Μονογυιoύ που ήταν μέσα στην Ferrari μαζί του δεν έχει συνέλθει ακόμα και δεν γνωρίζει ότι ο σύζυγός της έχει φύγει από την ζωή.

Τόνισε ακόμα ότι περιμένει τις πραγματογνωμοσύνες για το τροχαίο και τα αποτελέσματα από κάμερες ασφαλείας.