Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Κως: Διέρρηξαν πέντε αυτοκίνητα και ένα σπίτι



Κοινός παρονομαστής στην τριμελή σπείρα που είχε ρημάξει τουλάχιστον πέντε αυτοκίνητα, μια αποθήκη και ένα σπίτι στην πόλη της Κω, ήταν ένας 32χρονος Έλληνας ο οποίος συμμετείχε σε όλες τις κλοπές εναλλάξ με τους δυο συνεργούς του. Όταν «δούλεψε» μόνος, όμως, συνελήφθη!

Ο «εγκέφαλος» της ομάδας υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας, αργά το βράδυ της Τετάρτης, και στην κατοχή του βρέθηκαν επαγγελματικά ηλεκτρικά εργαλεία τα οποία διαπιστώθηκε ότι τα είχε κλέψει λίγο νωρίτερα μέσα από ένα Ι.Χ. φορτηγό, Τα κλεμμένα εργαλεία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ ο δράστης βρέθηκε με χειροπέδες. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, προέκυψε ότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχε αποπειραθεί να διαρρήξει άλλα δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα και δυο Ι.Χ. φορτηγά, ενώ λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει ένα σπίτι μαζί με έναν 38χρονο και άρπαξαν ηλεκτρονικές συσκευές.

Στην πορεία αποκαλύφθηκε ότι στις 13 Μαρτίου είχε διαρρήξει μια αποθήκη μαζί με έναν ακόμη 56χρονο συνεργό του και έκλεψαν μια γεννήτρια. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνονται και οι δυο συνεργοί του, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.