Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κορωνοϊός- Ελλάδα: 2 ακόμα θάνατοι -Στους 81 οι νεκροί



Δύο ακόμα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον φονικό ιό, αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα σε 81.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα 42 ετών από την Πορταριά Χαλκιδικής που κατέληξε χθες βράδυ στο ΑΧΕΠΑ και μία 84χρονη που κατέληξε σήμερα στον «Ευαγγελισμό». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 42χρονος έπασχε από υποκείμενο νόσημα και νοσηλευόταν σε ΜΕΘ.
Ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Εμμανουήλ Καρράς, σε ανάρτησή του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του 42χρονου και ευχήθηκε καλό κουράγιο στην οικογένειά του.
«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ σήμερα έναν φίλο και συγχωριανό μου, μα πάνω από όλα έναν νέο άνθρωπο, που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα. Όσοι τον ξέραμε, θα θυμόμαστε για πάντα το χαμόγελό του. Πάλεψε σκληρά, αλλά η μάχη με τον κορωνοϊό αποδείχθηκε άνιση. Δυστυχώς, οι συνθήκες δεν θα μας επιτρέψουν να τον αποχαιρετήσουμε, όπως θα του έπρεπε. Στο τελευταίο του ταξίδι θα μπορέσουν να τον συνοδεύσουν τουλάχιστον οι δικοί του άνθρωποι, καθώς το διάστημα που έπρεπε να μείνουν σε κατ' οίκον περιορισμό έληξε και είναι καλά στην υγεία τους. Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του», ανέφερε.