Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κιάτο: Δεν τη σκότωσα εγώ, εκείνη ήθελε να τη θάψω στην αυλή, λέει ο γιος της ηλικιωμένης



Τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής αναμένουν οι αστυνομικές Αρχές προκειμένου να μάθουν την αιτία θανάτου της ηλικιωμένης σε χωριό στο Κιάτο

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε θαμμένη σε ένα αποθηκάκι στην αυλή του σπιτιού της στην περιοχή Μικρός Βάλτος, ενώ ο γιος της έχει ήδη παραδεχτεί ότι την έθαψε ο ίδιος εκεί.
Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί εδώ και μήνες από το χωριό της στο Κιάτο. Ωστόσο, μόλις χθες όμως μια γειτόνισσα αποφάσισε να ειδοποιήσει τις αρχές. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι βρήκαν θαμμένη την ηλικιωμένη σε αποθήκη στην πίσω αυλή.

Ο γιος της γυναίκας αρνείται ότι τη σκότωσε και ισχυρίζεται ότι η ηλικιωμένη πέθανε από παθολογικά αίτια. Παράλληλα υποστήριξε ότι τελευταία επιθυμία της μητέρας του ήταν να ταφεί στην αυλή.

Τραγωδία: Γιος έθαψε τη μάνα του στην αυλή του σπιτιού της

«Δεν τη σκότωσα εγώ. Είχε προβλήματα υγείας και πέθανε στις 26 Νοεμβρίου. Πάντοτε μου έλεγε ότι όταν πεθάνει θέλει να τη θάψω στην αυλή του σπιτιού. Στις 27 Νοεμβρίου ήρθα να τη δω και ήταν νεκρή. Αποφάσισα να κάνω πράξη την τελευταία επιθυμία της» φέρεται να είπε ο γιος της στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Η ηλικιωμένη ήταν συνταξιούχος του ΟΓΑ. Έμενε μόνη στο σπίτι ενώ ο γιος σε άλλο χωριό και την επισκεπτόταν συχνά. Ουδέποτε δήλωσε τον θάνατό της στις αρμόδιες αρχές και έτσι συνέχισε να λαμβάνει τη σύνταξη της μητέρας του.

Μακροσκοπικά ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κάποιο τραύμα ή ίχνη αίματος ή κάποιο άλλο στοιχείο που να «δείχνει» εγκληματική ενέργεια.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της ωστόσο αναμένεται να προσδιοριστούν από τη νεκροψία νεκροτομή. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο γιος της ηλικιωμένος κρατείται για παράβαση του ΚΟΚ και όχι για ανθρωποκτονία.

Still0719_00048Still0719_00046Still0719_00039
 

Πηγή: ΑΝΤ1, KorinthosTV