Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κέρκυρα: Οδηγός ΙΧ που πάρκαρε παράνομα επιτέθηκε με πέτρα σε οδηγό λεωφορείου



Στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι κατέληξε ένας 55χρονος οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με πέτρα από τον ιδιοκτήτη ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που είχε παρκάρει παράνομα στην θέση Παναγιά στην Λευκίμμη της Κέρκυρας, εμποδίζοντας το μέσο μαζικής μεταφοράς να συνεχίσει το δρομολόγιό του!

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν έδινε σημεία ζωής, παρά τα συνεχή κορναρίσματα των αγανακτισμένων οδηγών που είχαν εγκλωβιστεί στο σημείο μη μπορώντας να περάσουν μια και είχε κλείσει το δρόμο! Όταν πέρασε μισή ώρα χωρίς να εμφανιστεί, οι οδηγοί σήκωσαν στα χέρια το αυτοκίνητο βάζοντάς το στην άκρη για να ανοίξει ο δρόμος! Μαζί με τα υπόλοιπα οχήματα, πέρασε και το λεωφορείο. 

Όμως, όταν ο 55χρονος έφτασε στην επόμενη στάση για να αποβιβάσει επιβάτες, ο οδηγός του Ι.Χ. που τον είχε ακολουθήσει θεωρώντας τον υπαίτιο για τη... μετακίνηση του οχήματός του, πέταξε εναντίον του την πέτρα τραυματίζοντας τον! Ο τραυματισμένος οδηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και κατήγγειλε την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Λευκίμμης, άνδρες του οποίου προσπαθούν να εξακριβώσουν τα στοιχεία του «νταή» οδηγού, ο οποίος βέβαια έγινε καπνός.