Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Κεφαλονιά: Παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο οδηγός του τζιπ που παρέσυρε 5 παιδιά – Αρνείται τις κατηγορίες



Εξελίξεις είχαμε όσον αφορά την υπόθεση του οδηγού που χθες το απομεσήμερο, χτύπησε με το όχημά του παιδιά και εν συνεχεία φέρεται να έφυγε απο το σημείο.Ο άνδρας εμφανίστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς, αρνούμενος ωστόσο όλες τις κατηγορίες που τον βαρύνουν ότι έχει χτυπήσει και εγκαταλείψει παιδιά, υποστηρίζοντας πως σταμάτησε και ρώτησε αν είναι καλά και αυτά του απάντησαν καταφατικά.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία. Αυτή την στιγμή είναι στην φάση των καταθέσεων μαρτύρων, ενώ απο την αστυνομία θα ελεγχθούν και οι κάμερες που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο άνδρας ο οποίος αρχικά συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος σύμφωνα με εντολή του Εισαγγελέα (η απόφαση είχε να κάνει και με τον ελαφρή τραυματισμό των παιδιών, τα οποία είχαν εκδορές) και πλέον η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Τι προηγήθηκε:

Ο ασυνείδητος οδηγός χτύπησε με το αυτοκίνητο του και εγκατέλειψε πέντε παιδιά έξω από το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στην Κεφαλονιά. Ευτυχώς τα παιδιά -κάποια από τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς- δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο στην υγεία τους.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί ότι κάποιος χτύπησε με το όχημά του και εν συνεχεία εγκατέλειψε στον δρόμο μικρά παιδιά.