Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 -
Μερική συννεφιά

16 °C

Σήμερα, 18. Οκτωβρίου 2021

Καυστική δήλωση Άδωνι: Η Δούρου εκλέχτηκε με σημαία τα αντιπλημμυρικά έργα και τα έκρυψε στο συρτάριΤα πυρά του προς την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, για τις παραλείψεις της στα αντιπλημμυρικά έργα στη Δυτική Αττική έστρεψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι από το 2015, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η δήμαρχος Μάνδρας κυρία Κριεκούκη, υπήρχε σχετική μελέτη ωστόσο η Περιφέρεια Αττικής δεν είχε προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου.

«Η Δούρου να μας εξηγήσει γιατί έκρυψε στο συρτάρι τη μελέτη εφόσον εκλέχτηκε με σημαία τα αντιπλημμυρικά έργα», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πραγματοποιώντας παρέμβαση στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ ενώ σημείωσε για τα όσα ισχυρίζεται η κυρία Δούρου ότι η μελέτη σταμάτησε λόγω του δασάρχη, ο οποίος φρόντισε γι’ αυτό: «Τελικά την Ελλάδα την κυβερνά ο δασάρχης; Τα ίδια μας έλεγαν και για το Ελληνικό. Αν είναι να τον πάμε στο Μαξίμου να τελειώνουμε. Αυτά είναι αστεία πράγματα».

Από τα πυρά του κ. Γεωργιάδη δεν ξέφυγε ούτε ο πρωθυπουργός, αφού μετά από την επίσκεψή του στους πληγέντες δήμους της Αττικής, αναχώρησε για τη Σουηδία όπου συμμετείχε στην Κοινωνική Σύνοδο.

«Εχω δει πρωθυπουργούς να επιστρέφουν από το εξωτερικό όταν στη χώρα τους συμβαίνει μια εθνική τραγωδία. Πρωθυπουργό να πηγαίνει για 10 λεπτά στο σημείο επειδή είναι ο δρόμος του προς το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας και στη συνέχεια να παίρνει το αεροπλάνο για το Γκέτεμποργκ ενώ έχει συμβεί τραγωδία στον τόπο του, δεν έχω ξαναδεί», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα έσπευσε να συμπληρώσει ότι το κόμμα του έχει αναλάβει πρωτοβουλίες και μια σειρά δράσεων για την ανακούφιση των πληγέντων της Δυτικής Αττικής.