Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Άννυ - Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Νικολάι



Λίγες ημέρες μας χωρίζουν πια από την εκδίκαση της υπόθεσης της φρικτής δολοφονίας της μικρής Άννυυπόθεση πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα που σε κάθε περίπτωση προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο αλλά και απασχόλησε τα διεθνή ΜΜΕ.

Ένας μάρτυρας κλειδί ο Βούλγαρος Νικολάι θα οδηγούσε στην αρχή του ξετυλίγματος του νήματος της υπόθεσης, καθώς εκείνος θα έλεγε στις αρχές της χώρας του τι είχε συμβεί στο υπόγειο διαμέρισμα που διέμενε η μικρή Άννυ με τον πατέρα της το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς ήταν μαζί με τον πατέρα της εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Θα ακολουθούσε μία φρικιαστική περιγραφή από τον ίδιο της τον πατέρα και ένα ντόμινο αποκαλύψεων για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το μικρό κοριτσάκι ζούσε επί της ουσίας και εν αγνοία του με τον άνθρωπο που του έδωσε ζωή αλλά και που έγραψε την τελευταία σελίδα στο βιβλίο της σύντομης ζωής της.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Νικολάι

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα όταν αποκαλύπτεται μέσα σε διάστημα λίγων ημερών πως η αναζήτηση της εξαφανισμένης μικρής αρχικά φαίνεται πως κρύβει κάτι άλλο. Ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας της μικρής Άννυ ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου θα ξεσπάσει σε κλάματα όταν θα κληθεί να μιλήσει για όλα όσα έρχονται στο φως. Για εκείνον όμως η αποκάλυψη της αλήθειας είναι μονόδρομος όπως θα πει: «Υπήρχε ένα τεράστιο
μπέρδεμα από την αρχή, πολλές αντιφάσεις από την εντολέα μου η οποία ήταν μπερδεμένη, φοβισμένη αλλά δε μπορούσε να φανταστεί ότι ο σύντροφός της ήταν αυτός που κατά ομολογία του είχε αφαιρέσει τη ζωή του παιδιού τους.

Βοήθησε στην αποκάλυψη αυτή η μαρτυρία του κολλητού φίλου του φερόμενου ως δράστη μετά από σχετική έρευνα που έκαναν οι αρχές στη Βουλγαρία. Κάναμε αίτημα να έρθει για να καταθέσει εδώ κατά αντιπαράσταση, να μάθουμε επιτέλους τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Οι τελευταίες πληροφορίες που έχω είναι ότι έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, μπορεί είτε να έχει φύγει σε άλλη χώρα είτε σύμφωνα με άλλα σενάρια να μη ζει πια», θα πει ο κ. Σταύρος Γεωργίου στο protothema.gr.

Ο γνωστός ποινικολόγος λέει ότι ο ίδιος θα ζητήσει εκ νέου διευκρινίσεις για το θέμα αυτό το οποίο θεωρεί κομβικό σημείο της υπόθεσης και για το λόγο αυτό θα επισκεφτεί εκ νέου το γραφείο της ανακρίτριας για να θέσει και πάλι το ζήτημα που αφορά στον εντοπισμό του Νικολάι και τη σημαντικότητα και βαρύτητα της κατάθεσής του κατά αντιπαράσταση για την υπόθεση.