Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 -

Καντέρ: Αηδιαστικά όσα είπε ο Ερντογάν στον ΟΗΕ κατά της Ελλάδας..Πυρά κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκτόξευσε εκ νέου ο Τούρκος πάικτης του NBA Ενές Καντέρ, ο οποίος, για τη στάση του αυτή, αποτελεί «κόκκινο πανί» για τον Τούρκο πρόεδρο.

Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας δεν μπορεί να επισκεφτεί την χώρα του, αλλά ούτε να επικοινωνήσει με την οικογένειά του, καθώς έχει χαρακτηριστεί «Γκιουλενιστής».

Ο Ενές Καντέρ μίλησε στον Alpha και, με αφορμή τα λεγόμενα του Τούρκου προέδρου στον ΟΗΕ, τόνισε ότι ο Ερντογάν διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.

 «Όσα είπε ο Ερντογάν για την Ελλάδα στα Ηνωμένα Έθνη είναι απαράδεκτα και αηδιαστικά. Δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Υπάρχουν πάρα πολλοί πολιτικοί κρατούμενοι στην Τουρκία. Δεν υπάρχει δημοκρατία στην χώρα μου. Ο Ερντογάν που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαίώματα, τα ξεχνά όλα αυτά και μιλά για την Ελλάδα», είπε αρχικά ο Καντέρ.

Στη συνέχεια τόνισε ότι «για εμένα η Ελλάδα και οι Έλληνες άνοιξαν την αγκαλιά τους σε όλους τους πρόσφυγες και τους πρόσφεραν μια θερμή υποδοχή».