Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κακοκαιρία «Ιανός»: Νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα στα Φάρσαλα



Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από το σπίτι της σε οικισμό των Φαρσάλων.

Το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας Ιανός καταγράφηκε στο χωριό Βασιλί των Φαρσάλων, όπου μία γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, νεκρή ανασύρθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας μία ηλικιωμένη γυναίκα από το σπίτι της στον οικισμό Βασιλί, στα Φάρσαλα.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία ηλικιωμένη γυναίκα από οικία στον οικισμό Βασιλί στα Φάρσαλα Θεσσαλίας.

Οι Πυροσβεστικές δυνάμεις σε συνεργασία με όλους τους φορείς αντιμετώπισης καταστροφών παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα για αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρών, καθώς και των συνοδών τους φαινομένων.

Σε άμεση συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και οι Περιφέρειες και Δήμοι της χώρας, για τη λήψη μέτρων αρμοδιότητάς τους.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση εκδήλωσης έκτακτων καιρικών φαινομένων, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

photο-onlarissa.gr