Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές



Τοπικές βροχές στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τοπικές και στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ασθενείς τοπικές βροχές, αλλά και διαστήματα βελτίωσης μετά το μεσημέρι. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, καθώς και στα ορεινά της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες. 

Στην Αττική, νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, αλλά και βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, εντάσεως 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και κυρίως στα θαλάσσια - παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις ελάχιστες τιμές και .τις πρωινές και βραδινές ώρες, θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά.