Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 -

Ηράκλειο: Τον κατήγγειλε για τον βιασμό – Την μήνυσε για ψευδή καταμήνυσηΤον βιασμό της, κατήγγειλε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου μια 26χρονη Βρετανίδα η οποία κάνει τις διακοπές της στην περιοχή. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι εξαναγκάστηκε σε συνουσία από έναν άνδρα που γνώρισε το ίδιο βράδυ, στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Ισχυρίστηκε ότι ο νεαρός την οδήγησε στην παραλία του ξενοδοχείου όπου την βίασε.

Από το διαθέσιμο βιντεοσκοπικό υλικό οι αστυνομικοί δεν άργησαν να ταυτοποιήσουν τον άνδρα. Πρόκειται για έναν 21χρονο Έλληνα τον οποίο εντόπισαν και συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο 21χρονος που αρνείται ότι προέβη στον βιασμό της νεαρής τουρίστριας, προχώρησε με την σειρά του στην κατάθεση μήνυσης σε βάρος της, για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η 26χρονη. Ο νεαρός ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, θα οδηγηθεί ενώπιον του στρατιωτικού εισαγγελέα στα Χανιά, ενώ η 26χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εντολή του εισαγγελέα Ηρακλείου και η δικογραφία που σχηματίστηκε για την, σε βάρος της μήνυση, θα αποσταλεί στις εισαγγελικές αρχές.