Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Η.Κασιδιάρης: Πειθαρχικός έλεγχος για τον αμετανόητο Χρυσαυγίτη που έστειλε στεφάνι μέσα από την φυλακή στην προτομή του σμηναγού Ηλιάκη ανήμερα 28η Οκτωβρίου..



Την ημέρα που η Ελλάδα γιορτάζει τον διαρκή και επίκαιρο αγώνα κατά του φασισμού και του Ναζισμού επέλεξε ο Ηλίας Κασιδιάρης, καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής» για να κάνει την επανεμφάνισή του στα Χανιά.

Ο Κασιδιάρης, μέσα από τις φυλακές Δομοκού, έστειλε στεφάνι στο μνημείο του Κώστα Ηλιάκη και μάλιστα την ώρα που του έχει επιβληθεί πλήρης απαγόρευση επικοινωνίας και έχει ξεκινήσει πειθαρχικός έλεγχος στις φυλακές για την παραβίαση του όρου αυτού μετά από διαγγέλματα μίσους που είδαν το φως της δημοσιότητας της τελευταίες μέρες.

Βολικό, φυσικά, για έναν νοσταλγό του ναζισμού, να στέλνει στεφάνι καπηλευόμενος τη μνήμη του ήρωα Σμηναγού και να αποφεύγει -σίγουρα όχι τυχαία- να τιμήσει τα θύματα του β’ παγκοσμίου πολέμου.

 Πειθαρχικός έλεγχος για τον αμετανόητο Χρυσαυγίτη

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Οκτωβρίου, με εντολή της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, είχε μπει φρένο στην προπαγάνδα του Κασιδιάρη ο οποίος τηλεφωνούσε σε οικείους του κι έβγαζε λόγους και διαγγέλματα τα οποία ηχογραφούνταν και στη συνέχεια τα αναρτούσαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα ο Κασιδιάρης είχε καταφέρει να μιλήσει ακόμη και σε συγκεντρώσεις του κόμματός του, Ελληνες για την Πατρίδα, προκαλώντας την οργή της επίσημης πολιτείας, ειδικά από τη στιγμή που πολλοί συνέδεσαν τις ομιλίες του με ρατσιστικές επιθέσεις και υποκίνηση μίσους.

Πληροφορίες που επικαλείται το cnn.gr αναφέρουν ότι η κ. Νικολάου, θα ζητήσει άμεσα τον σκληρό πειθαρχικό έλεγχο του καταδικασμένου χρυσαυγίτη, ο οποίος παράκουσε τις εντολές και προβαίνει ξανά σε παράνομες ενέργειες.

Δεν αποκλείεται, εφόσον διαπιστωθεί ότι ο Κασιδιάρης προκλητικά προβαίνει σε ρατσιστικά, φασιστικά παραληρήματα από τηλεφώνου, να υπάρξει ακόμη και η διακοπή των τηλεπικοινωνιών του για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Επίσης, δεν θα αποκλειόταν και η μετακίνησή του από το κελί του άνω ορόφου που βρίσκεται τώρα σε διαφορετικό κελί και με άλλους συγκρατούμενους.