Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 -

Η δήλωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για τον φριχτό θάνατο του μικρού ΝίκουΣυντετριμμένη είναι η οικογένεια του «Χαμόγελου του Παιδιού» για τον θάνατο του μικρού Νίκου, που έχασε τη ζωή του σήμερα, όταν έπεσε σε φρεάτιο.

Μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο οργανισμός έκανε την εξής δήλωση: «Ημέρα σπαραγμού η σημερινή για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που έχασε από την οικογένειά του τον Νίκο 2,5 ετών, ο οποίος μεγάλωνε στο σπίτι της Αρχαίας Κορίνθου.

Ο Νίκος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εκκένωσης φρεατίου και διενεργούνται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Χαμόγελου είμαστε συντετριμμένοι».

xam

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», είχε δηλώσει στον ΑΝΤ1: «Ζω μια φρίκη. Είναι σαν να χάνεται για δεύτερη φορά ένα παιδί μου».

Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις για την υπόθεση. Ειδικότερα, συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο λυμάτων.