Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η ανάρτηση της πρώην συζύγου του ψυχιάτρου στο Facebook μετά την απολογία της - Aιχμές κι υπονοούμενα για...



H ανάρτηση της πρώην συζύγου του ψυχιάτρου  Δημήτρη Στριμπάκου -που του έστησαν ενέδρα θανάτου έξω από το ιατρείο του - στο Facebook  αφήνει αιχμές κι υπονοούμενα.

 

Η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μετά από μία μαραθώνια διαδικασία στο δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου.

Η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, για την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Στριμπάκος στην Κρήτη την περασμένη Πέμπτη,θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που της συμπαραστάθηκαν τα τελευταία 24ώρα.

H πρώην γυναίκα του ψυχιάτρου- Φωτογραφία: cretapost.gr

«Η δική μου ευχή προς εσάς είναι να επιλέγετε και να έχετε αληθινούς ανθρώπους δίπλα σας και να είστε σίγουροι, πως μαζί με την απαραίτητη υπομονή και δύναμη όλα τα δύσκολα της ζωής προσπερνιόνται,» ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά στην σελίδα στο Facebook.

Να σημειωθεί πως στην απολογία της, που κράτησε πάνω από έξι ώρες σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost, η 45χρονη αρνήθηκε με σθένος την εμπλοκή της στην υπόθεση, κάτι που δήλωσε και όταν βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο.