Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Η ανάρτησή της Δούκισσας Νομικού λίγες ώρες πριν από τον γάμο της



Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύεται σήμερα η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης σε λίγες ώρες θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.

Ο γάμος θα γίνει στην Μύκονο στην οικεία της οικογένειας Θεοδωρίδη. Ωστόσο, η Δουκισσα χθες ήταν στην Αθήνα, καθώς έπρεπε να παρουσιάσει το «So You Think You Can Dance». Το πρωί του Σαββάτου, ταξίδεψε με προορισμό το νησί των Ανέμων έχοντας στο πλευρό της, την μητέρα της.

Η Δούκισσα μάλιστα θέλησε να καλημερίσει τους διαδικτυακούς της φίλους από τη Μύκονο. «Καλημέρα», έγραψε η παρουσιάστρια.

 

Όπως όλα δείχνουν, όλα είναι έτοιμα και η Δούκισσα βρήκε χρόνο για να ξεκουραστεί. Πριν από λίγα λεπτά αποκάλυψε μέσω Instagram τι κάνει λίγες ώρες από τον γάμο. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της.

Παράλληλα μέσω του blog της, εξομολογήθηκε για την σημερινή μέρα: “Και ναι, ήρθε η μεγάλη μέρα! Μόλις έφτασα στο νησί και ο καιρός μας έκανε το χατήρι. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας! Με έχετε συγκινήσει… Σήμερα είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο! Σας αγαπώ”!