Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Χρυσοχοΐδης από Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες έλεγχοι για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία



Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά την μεγάλη αύξηση κρουσμάτων στην συμπρωτεύουσα.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Θεσσαλονίκη και τόνισε την αναγκαιότητα να φοράνε μάσκα όλοι οι πολίτες.

«Η Θεσσαλονίκη δοκιμάζεται. Η μάσκα μπορεί να νικήσει τον αόρατο εχθρό. Όσοι σέβονται τον εαυτό τους, όσοι νοιάζονται για τον συμπολίτη και τον συνάνθρωπο τους πρέπει να φοράνε μάσκα» ανέφερε ο υπουργός.

Όπως τόνισε ο ίδιος «Η Θεσσαλονίκη έχει σταματήσει πολλούς εχθρούς. Είναι βέβαιο ότι και τώρα μπορεί να νικήσει. Η ελληνική αστυνομία είναι παρούσα. Κάνει χιλιάδες ελέγχους και διαπιστώνει χιλιάδες παραβάσεις».

Ο υπουργός παρουσίασε ακόμα τη νέα ομάδα δράσης της πόλης η οποία με δίκυκλα θα βοηθήσει στην καταστολή της εγκληματικότητας.

«Αυτή η ομάδα κινείται σε δίκυκλα. Αποτελείται από εκπαιδευμένους αστυνομικούς οι οποίοι είναι πολύ ευέλικτοι και έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν πολύ γρήγορα σε κάθε σημείο, να αλωνίσουν την πόλη» συμπλήρωσε ο κ. Χρυσοχοϊδης.