Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Χανιά: Άνδρας μπήκε στην εκκλησία και διέκοψε τη Θεία Λειτουργία - Τι συνέβη..



Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε ορεινή περιοχή των Χανίων, όταν ο ιδιοκτήτης ενός καφενείου – παντοπωλείου είδε συγχωριανό του να μπαίνει -όπως λέει- μαινόμενος μέσα στο μαγαζί του.

Όπως αναφέρει, με όχημα του Δήμου Χανίων, ο ίδιος είχε πάει νωρίτερα να καθαρίσει μία έκταση, που όπως λέει ανήκει στο Δήμο, προκειμένου να γίνει χώρος αθλοπαιδιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Κατά τον καθαρισμό απομακρύνθηκαν και κάποια πλέγματα που είχαν μπει, χωρίς όμως να καταστραφούν. Ειδοποίησε μάλιστα τον ιδιοκτήτη των πλεγμάτων να πάει να τα πάρει, καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες καθαρισμού.

Ωστόσο, όπως αναφέρει, ο ιδιοκτήτης των πλεγμάτων πήγε στο μαγαζί του το απόγευμα του Σαββάτου και άρχισε μπροστά στους πελάτες τους να τον απειλεί, να βρίζει και να προσπαθεί να τον χτυπήσει με μία κατσούνα!

Πριν πάει το πρωί της Κυριακής στην αστυνομία, ο παντοπώλης προχώρησε και σε μία ακόμη ενέργεια, προκειμένου, όπως λέει, να σταματήσουν επιτέλους τα φαινόμενα παραβατικότητας και να μην αμαυρώνεται το όνομα του χωριού του.

Πήγε στη Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του χωριού και τη διέκοψε, λέγοντας γεμάτος οργή και απόγνωση στους συγχωριανούς του τι συνέβη μέσα στο μαγαζί του!

Κατόπιν μετέβη το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, όπου και κατέθεσε όλα όσα συνέβησαν και υπέβαλλε τέσσερις συνολικά μηνύσεις.

Πηγή: cretalive.gr