Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

H συγκλονιστική μαρτυρία της παιδικής φίλης της Καρολάιν: Γιατί τη μάνα; Δεν την λυπήθηκαν;



Η εκπομπή  «Φως στο Τούνελ» έφερε στο φως νέα στοιχεία για το ειδεχθές έγκλημα στο σπίτι οικογένειας στα Γλυκά Νερά. Μεταξύ αυτών που μίλησαν για την άτυχη 20χρονη ήταν και μια παιδική της φίλη με την οποία η Καρολάιν σκόπευε να κάνει διακοπές το καλοκάιρι στο αγαπημένο την νησί την Αλόννησο.

Συγκλονιστική η μαρτυρία από την παιδική φίλη της Καρολάιν…

Η κάμερα του «Τούνελ» ταξίδεψε στην Αλόννησο, εκεί όπου μεγάλωσε η Καρολάιν, για να συναντήσει την παιδική της φίλη, Χαρούλα. Μαζί στο Γυμνάσιο, στο Λύκειο, στους προσκόπους και στις καταδύσεις, περιγράφει την 20χρονη ως μία γυναίκα γεμάτη όνειρα, που λάτρευε τα ταξίδια και ζούσε μία παραμυθένια ζωή με τον σύζυγό της.

«Ήταν μάχιμη. Πάντα μπροστά», ανέφερε κλαίγοντας στην εκπομπή. «Γιατί τη μάνα; Δεν την λυπήθηκαν;»

Τελευταία φορά που επικοινώνησαν ήταν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν η Χαρούλα γέννησε και η Καρολάιν της ευχήθηκε και της έδωσε συμβουλές, αφού και αυτή είχε δύσκολη εγκυμοσύνη.

«Πάντα της άρεσαν τα παιδιά. Γέννησε πρόωρα, αλλά τα ξέχασε όλα μόλις το πήρε αγκαλίτσα», κατέληξε.

Οι δύο φίλες θα συναντιόντουσαν το καλοκαίρι, που η Καρολάιν θα πήγαινε διακοπές στην Αλόννησο, ωστόσο το νήμα της ζωής της κόπηκε πρόωρα.

Την Παρασκευή 14 Μαΐου γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος στην Αλόννησο. Όλο το νησί με μία βουβή θλίψη συνόδεψε την άτυχη μητέρα στην τελευταία της κατοικία. Ο σύζυγός της κρατούσε όλες τις ώρες σφιχτά στην αγκαλιά του την κορούλα του.