Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Γλυκά Νερά: Τα προβληματικά σημεία στην κατάθεση του πιλότου και το ενδεχόμενο εμπλοκής και τρίτου προσώπου..



Υπόνοιες πως μπορεί να υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που εμπλέκεται στη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά, άφησε η εκπομπή Φως στο Τούνελ.Το ρεπορτάζ της εκπομπής επιμένει στην εκδοχή του σκουρόχρωμου αυτοκινήτου που «πιάστηκε» από τις κάμερες ασφαλείας να κινείται στην περιοχή στα Γλυκά Νερά τις επίμαχες ώρες.

 «Κάτι είχαν πει στην Καρολάιν; Κάτι είχε δει; Δεν ξέρω. Πάντως κάτι είχε κλονίσει την κοπέλα. Και μαθαίνω πως κάτι είχε πει σε στενό συγγενικό της πρόσωπο. Δεν φεύγεις από το σπίτι σου, ούτε ψάχνεις μέσα στη νύχτα για ξενοδοχείο, μετά από ένα απλό καυγαδάκι.
Μπορεί να υπάρχει και τρίτο άτομο. Αυτό θα πρέπει να το ψάξει η αστυνομία και ο ανακριτής. Μπορεί να μην ήταν εκείνο το βράδυ εκεί αλλά μπορεί να βοήθησε τον δράστη σε άλλο επίπεδο», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

«Ο ίδιος ο δράστης μπορεί να λέει ότι θέλει στους αστυνομικούς. Μπορεί να τα λέει επειδή έτσι έγιναν τα πράγματα ή να τα λέει επειδή θέλει να καλύψει κάποιο πρόσωπο. Όλα αυτά θα τα ψάξει ο ανακριτής. Το έχει αυτό το δικαίωμα και νομίζω πως θα το κάνει», πρόσθεσε.

Παράλληλα ακόμη παραμένει μυστήριο το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο μάρκας BMW το οποίο είναι ξένο προς την γειτονιά καθώς κανείς δεν ξέρει κάτι για αυτό το όχημα που βρέθηκε στην περιοχή εκείνες τις ώρες.

 Να θυμίσουμε πως το εν λόγω αυτοκίνητο έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να μπαίνει στη Διαδόχου Παύλου, τον δρόμο που οδηγεί στη μεζονέτα που έγινε το φονικό στις 03:35 και να φεύγει με ταχύτητα προς τη Λεωφόρο Λαυρίου γύρω στις 05:30.
 
Υπήρχαν προβληματικά σημεία στην κατάθεση του πιλότου

Εξ αρχής υπήρξαν προβληματικά σημεία στην κατάθεση του πιλότου, ωστόσο δεν υπήρχε καθαρή εικόνα σχετικά μα την καταγγελόμενη ληστεία, τόνισε στον ΣΚΑΪ 100,3 η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Άννα Ευθυμίου.

Η κα Ευθυμίου δήλωσε, μάλιστα, ότι στο σενάριο της ληστείας υπήρχε ρεαλισμός.

Εξήγησε ότι εφόσον ερευνήθηκαν όλα τα στοιχεία και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας, τότε οι υποψίες στράφηκαν στο σύζυγο.

Επίσης, σημείωσε ότι όλα τα στοιχειά που έδειξαν ως ύποπτο τον σύζυγο συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ ανέφερε πως ένα από τα στοιχειά αυτά ήταν το δέσιμο στα χεριά του καθώς τα σημάδια που είχε δεν συσχετίζονταν με τις ώρες που ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν δεμένος.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου. Ωστόσο, πρόσθεσε πως συνεχίζεται η κύρια ανάκριση.