Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Γλυκά Νερά: «Στα μάτια της μικρής Λυδίας θα βλέπω την Καρολάιν» – Ξέσπασε σε λυγμούς η μητέρα της 20χρονης



Σε λυγμούς φέρεται να ξέσπασε η μητέρα της Καρολάιν στο άκουσμα της εισαγγελικής απόφασης για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, μετά τη δολοφονία της κόρης της στα Γλυκά Νερά.

Η Εισαγγελέας Ανηλίκων αποφάσισε να δώσει την προσωρινή επιμέλεια στη μητέρα της 20χρονης, ενώ αφαιρέθηκε και η γονική μέριμνα από τον συζυγοκτόνο. Η οικογένεια του 33χρονου πιλότου θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει την ενός έτους Λυδία 5 ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι, μόνο στην Αλόννησο.

Η μητέρα της δολοφονηθείσας ταξίδεψε χθες στην Αθήνα ώστε να παραλάβει την εγγονή της και, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, εντός της ημέρας θα επιστρέψουν στο νησί.

Από χθες, που έγινε γνωστή η είδηση για την προσωρινή επιμέλεια της Λυδίας, επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση στην Αλόννησο. Όλοι περιμένουν τη μικρή Λυδία για να τη μεγαλώσουν μαζί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

«Στα μάτια της μικρής Λυδίας θα βλέπω την Καρολάιν»

Μάλιστα, όταν ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης, επικοινώνησε με τη μητέρα της για να της ανακοινώσει την απόφαση, η τελευταία ξέσπασε σε λυγμούς.

Δήλωσε, δε, πως πως αν θέλει η οικογένεια του 33χρονου πιλότου μπορεί και περισσότερες ώρες -πέρα από το επιτρεπόμενο δηλαδή όριο- να βλέπει τη μικρή Λυδία.

Στη συνέχεια, η μητέρα της Καρολάιν κατευθύνθηκε προς την Αθήνα προκειμένου να παραλάβει τη μικρή Λυδία. Φθάνοντας στο λιμάνι του Βόλου, όπου την περίμενε ο δικηγόρος της οικογένειας με το αυτοκίνητό του, φέρεται να είπε ότι «στα μάτια της μικρής Λυδίας θα βλέπω την Καρολάιν».