Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Γλυκά Νερά: Η τελευταία παράσταση του συζυγοκτόνου – Οι ψίθυροι στην Αλόννησο και η κοροϊδία της μητέρας της Καρολάιν



Στις φυλακές του Κορυδαλλού βρίσκεται ο 33χρονος συζυγοκτόνος, μετά την ομολογία του ότι δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος χαράσσοντας την υπερασπιστική γραμμή του υποστηρίζει πως το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο. Ωστόσο τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν πολλά ερωτήματα και υπονομεύουν τους ισχυρισμούς του πιλότου.

Ο συζυγοκτόνος είχε «στήσει» με κάθε λεπτομέρεια την ιστορία, καθώς και το πως θα προστάτευε τον εαυτό του όταν εμφανίζονταν οι πρώτες υποψίες σε βάρος του. Όπως και έγινε…

Ο πιλότος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να χειραγωγήσει τους συνομιλητές του και να παρουσιάζει τον εαυτό του σαν θύμα, που ενώ είχε χάσει την γυναίκα της ζωής του, ο «καχύποπτος κόσμος», επηρεασμένος από τους δημοσιογράφους, τον… έστηνε στον τοίχο και είχε δεύτερες σκέψεις για εκείνον.

Έτρεμε τους ψιθύρους στην Αλόννησο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο δολοφόνος ήθελε να αποφύγει το μνημόσυνο της συζύγου του, καθώς όπως έλεγε σε συνομιλητές του υπήρχαν ψίθυροι και υπόνοιες ανάμεσα στους κατοίκους του νησιού ότι εκείνος ήταν ο δολοφόνος.

Αντιθέτως, έλεγε ότι δεν φοβόταν την μητέρα της Καρολάιν, αφού ισχυριζόταν ότι η μητέρα της 20χρονης γνωρίζει ότι είναι αθώος. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι ότι λίγο πριν συλληφθεί έλεγε πως «η μητέρα της Καρολάιν είναι στο πλευρό μου».

Πρόκειται για την ημέρα που αγκαλιάζει τη μητέρα της Καρολάιν, λίγο πριν φύγει από την Αλόννησο για τη ΓΑΔΑ. Η φωτογραφία ακόμα και σήμερα προκαλεί σοκ. Λίγες ώρες μετά, η μητέρα της Καρολάιν θα μάθει ότι αγκάλιαζε τον δολοφόνο του παιδιού της… 

Επιπλέον, ο 33χρονος φοβόταν να κυκλοφορεί με το αυτοκίνητό του και επέλεγε τη μηχανή του, έτσι ώστε φορώντας το κράνος να μπορεί να κρύβεται από τα βλέμματα εκείνων που τον υποψιάζονταν για την στυγερή δολοφονία της 20χρονης.

Σχεδίαζε το νέο σπίτι μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Η προκλητικότητα του δολοφόνου όμως δεν σταματά εκεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος αφότου δολοφόνησε την Καρολάιν, σχεδίαζε κανονικά το χτίσιμο του σπιτιού στο οικόπεδο που είχε αγοράσει το ζευγάρι στο Πικέρμι, για την αγορά του οποίου είχε δώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό η μητέρα της Καρολάιν.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο 500 τ.μ. στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, το οποίο είχε αγοραστεί εξ αδιαιρέτου. Ο σχεδιασμός προέβλεπε την κατασκευή ενός προκάτ σπιτιού, περίπου 120 τ.μ., με τρία υπνοδωμάτια, ενώ ο 33χρονος πιλότος είχε ζητήσει να υπάρχει και μια πισίνα.

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνέχισε τα ραντεβού με τους ανθρώπους, στους οποίους είχε αναθέσει την κατασκευή του σπιτιού προκειμένου να προχωρήσουν κανονικά οι εργασίες. Μάλιστα, σε ένα από τα ραντεβού είχε πάει μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας.

Ζήτησε από την οικογένεια της Καρολάιν να πληρώσει για το φέρετρο

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν, ο πιλότος απαίτησε από τη μητέρα της 20χρονης να πληρώσει για το φέρετρο του παιδιού της.

«Εγώ εκείνο που θέλω να σας πω και να κλείσω, γιατί δεν θέλω να το σχολιάσω, φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ, είναι ένα. Και φαντάζομαι θα μείνετε κι εσείς άναυδοι όπως έμεινα κι εγώ. Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της και το πλήρωσε. Καλή σας ημέρα» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης.