Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Γλυκά Νερά: H αποκαλυπτική κατάθεση της ψυχολόγου: «Η Καρολάιν ήθελε να χωρίσει, τον σιχαινόταν»



Πολύωρη και υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας κατάθεση έδωσε στον ανακριτή η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά. Η Καρολάιν ήθελε να χωρίσει από τον 33χρονο πιλότο, αναφέρει χαρακτηριστικά.

 Η Ελένη Μυλωνοπούλου κατέθεσε όσα είχε καταγράψει από τις 20 συνεδρίες που είχε μαζί της το ζευγάρι από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021. Ήδη από το πρώτο ραντεβού τους, ανέφερε πως ήταν διακριτά τα προβλήματα στο ζευγάρι. Ο πιλότος είχε κάνει λόγο για επιλόχειο κατάθλιψη της Καρολάιν, αλλά βγαίνοντας από το γραφείο, εκείνη βρήκε χρόνο να της πει ότι είναι εγκλωβισμένη στον γάμο της και ήθελε να χωρίσει. Κατά λέξη, της είχε αποκαλύψει πως είναι ερωτευμένη με το πρόσωπο, αλλά σιχαίνεται τον άνθρωπο.

Μάλιστα, αποκάλυψε στον ανακριτή πως μερικές ημέρες μετά την δολοφονία της 20χρονης, δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους για να μην κάνει αναφορές για την υπόθεση, γεγονός που θα ερευνήσουν οι αρχές.

Τέλος, λίγες ημέρες πριν την ομολογία του δολοφόνου, ανέφερε ότι την είχε επισκεφτεί στο γραφείο της για να της αποσπάσει τις σημειώσεις που είχε για το προφίλ της Καρολάιν.

 Τα πρώτα ευρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς
 Άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών του 33χρονου συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Ανανγωστόπουλου και της 20χρονης Καρολάιν έγιναν πριν από λίγες μέρες και τα πρώτα αποτελέσματα βρίσκονται στα χέρια των Αρχών. Δεν προκύπτουν ύποπτες συναλλαγές, ωστόσο διαφαίνεται αποστολή χρημάτων ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τους γονείς της άτυχης Καρολάιν σε έναν κοινό λογαριασμό που διατηρούσε το ζευγάρι.

Η διαδικασία της άρσης του απορρήτου δεν έχει ολοκληρωθεί και σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν όταν και εφόσον ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία. Επίσης, έχουν ερευνηθεί διεξοδικά και οι πτήσεις που είχε πραγματοποιήσει με το ελικόπτερο ο 33χρονος πιλότος, χωρίς όμως να προκύπτουν στοιχεία για παράνομες δοσοληψίες ή περίεργα ταξίδια που θα μπορούσαν να κρύβουν κάποιο θανάσιμο μυστικό.

Ωστόσο, όσο διαρκεί η κύρια ανάκριση, είναι πιθανόν εισαγγελέας και ανακριτής να καλέσουν εκ νέου για κατάθεση τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για ενδεχόμενα νέα στοιχεία, που ίσως προκύψουν από τις εν εξελίξει έρευνες. Άλλωστε, όπως έχει γίνει γνωστό, τα στοιχεία δεν δένουν με το “τυχαίο” έγκλημα, όπως θέλει να το παρουσιάσει ο 33χρονος πιλότος. Κατά συνέπεια, όσο υπάρχουν σκοτεινά σημεία στη συγκλονιστική υπόθεση των Γλυκών Νερών, ο φάκελός της θα παραμείνει ανοιχτός και θα διερευνάται διεξοδικά κάθε σημείο, μέχρι να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.