Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Γκανγκστερική και μαφιόζικη επίθεση κατά εγκύου για 600 ευρώ!



Η αγριότητα και η βαναυσότητα δεν έχει όρια, πόσο μάλλον όταν υποκινείται από γνωστά δικηγορικά γραφεία, που για να εξυπηρετήσουν καταστάσεις δεν υπολογίζουν τίποτα! Τελευταίο θύμα τους μία κοπέλα ηλικίας 30 ετών, έγκυος στο τρίτο της παιδί, δέκα μέρες πριν γεννήσει, η οποία δέχθηκε άνευ προηγουμένου επίθεση για 600 ευρώ! Το Ereportaz αποκαλύπτει αποκλειστικά το θέμα.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής η Ε.Σ., κάτοικος περιοχής Σεπολίων, την πρώτη του μήνα Ιουνίου, δέχθηκε επίσκεψη από δικαστικό επιμελητή.

Γνωστός και από άλλες υποθέσεις, ο επιμελητής Γιάννης Παναγόπουλος, όπως καταγγέλει η παθούσα, χρησιμοποίησε επικίνδυνες τεχνικές για να πετύχει το επιθυμητό.

Ποιό ήταν αυτή την φορά το ζητούμενο για τον ίδιο και τους εντολοδόχους του; Να πάρει από την 30χρονη, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και έγκυο στο τρίτο της παιδί, με κάθε τρόπο τα δύο ενοίκια που οφείλονταν τον ιδιοκτήτη, με το εύρος της συνολικής οφειλής να μην ξεπερνά τα 600 ευρώ. 300 ευρώ τον μήνα! Για ένα διαμέρισμα στα Σεπόλια, για μία κοπέλα που εργάζεται ως κομμώτρια και έχει άλλα δύο ανήλικα αγόρια.

Ο επιμελητής που παρουσιάστηκε ενώπιον της 30χρονης μητέρας φάνηκε να έχει υπερβάλον «ζήλο» ζητώντας τα οφειλόμενα και χωρίς να υπολογίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Μάλιστα επιχείρησε επιτόπου να αλλάξει τις κλειδαριές του διαμερίσματος, χωρίς να δώσει χρόνο στην έγκυο μητέρα για να αντιδράσει. Να μείνει δηλαδή στο δρόμο, με δύο παιδιά στην αγκαλιά και ένα στην κοιλιά, μόλις για 600 ευρώ και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Δέκα μέρες πριν γεννήσει το τρίτο της παιδί και ανυπεράσπιστη, φοβισμένη, βρέθηκε απέναντι σε αδιέξοδο. Η 30χρονη δεν μπόρεσε να αντέξει και υπέστει κρίση πανικού με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στην ψυχιατρική μονάδα στο Αττικό νοσοκομείο.

Η κοπέλα δεν έχει να πληρώσει ούτε για την υπεράσπισή της, την οποία δέχθηκε να εκπροσωπήσει η δικηγόρος Μαρία Σπυράκη μαζί με την Κατερίνα Ποντικοπούλου.

Η Μαρία Σπυράκη δήλωσε στο Ereportaz: «Είναι τρομακτικός ο τρόπος που επιχείρησε ο δικαστικός επιμελητής να ζητήσει από την έγκυο μητέρα δύο παιδιών τα οφειλόμενα ενοίκια, ύψους μόλις 600 ευρώ στο σύνολο. Μαλιστα δεν της επιδόθηκε προηγουμένως ούτε η διαταγή πληρωμής, ενώ δεν μας έχει δοθεί ούτε το όνομα του δικηγορικού γραφείου που διεκδικεί για λογαριασμό του ιδιοκτήτα τα οφειλόμενα. Είναι ντροπή σε τέτοιες εποχές να επιχειρούνται αυτές οι μέθοδοι, μόλις για δύο ενοίκια, από μία ανυπεράσπιστη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Θα κινηθούμε νομικά εναντίον όσων έχουν ευθύνες οι οποίες είναι και πειθαρχικές, ακόμα και κατά του δικαστικού επιμελητή κ. Παναγόπουλου».