Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 -

Γιώργος Καραμίχος: Διαγνώστηκα με καρκίνο πριν από έναν μήνα – Η συγκλονιστική εξομολόγησή τουΣε μία προσωπική αλλά και συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε ο αγαπημένος στο κοινό ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, σε εκδήλωση που βρέθηκε για τον καρκίνο του μαστού.

Συγκεκριμένα, ο πασίγνωσος ηθοποιός εξομολογήθηκε πως πριν από ένα μήνα διαγνώστηκε και ο ίδιος με καρκίνο.

«Όταν μου πρότεινε η φίλη μου, η Μαρία να συμμετάσχω στην εκδήλωση και είπα κατευθείαν ναι, δεν ήξερα ότι λίγες μετά θα λάμβανα την ίδια διάγνωση για τον εαυτό μου. Οπότε πριν από σχεδόν έναν μήνα έκανα επέμβαση και χθες πήρα τα νέα πως δεν θα χρειαστεί να κάνω χημειοθεραπείες», είπε αρχικά.

Και τόνισε πως: «Την σκαπουλάραμε γιατρέ, που λέει, με ένα χαπάκι για έναν χρόνο και κάτι! Δεν την έζησα αυτή τη μοναξιά και είναι η πρώτη φορά που το λέω γιατί τώρα μπορώ. Αξίζει να το πω εδώ γιατί το καταλαβαίνετε όλοι. Δεν ένιωσα καθόλου μοναξιά γιατί είχα την κόρη μου δίπλα μου. Οπότε η συμβουλή είναι… καν’ τε παιδιά! Βοηθάει γιατί πρώτον λες, «είναι το παιδί μου δίπλα και δεν θα πάθω τίποτα γιατί πρέπει εγώ να φροντίζω για αυτό». Και είχα φίλους δίπλα μου».

Εν συνεχεία, περιέγραψε: «Όταν πήγα με το βαλιτσάκι να μπω στο νοσοκομείο, ήταν εκεί η Μαρία και άλλοι οκτώ φίλοι. Κάποιοι ήρθαν από την Αμερική απλώς για να δουν ότι μπαίνω και να σιγουρευτούν ότι βγαίνω» συμπλήρωσε ο Γιώργος Καραμίχος στην προσωπική του εξομολόγηση. «Μετά τις δυο μέρες, που ήμουν στην εντατική, δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή μόνος μου. Ήξερα ότι απ’ έξω είχα ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπώ. Και όταν μετά από 2 μέρες μου έδωσε η κόρη μου το κινητό που ήταν εκει και έλεγχε σε ποιον θα σηκώσει και σε ποιον όχι, είδα μηνύματα από ανθρώπους δικούς μου, που όλοι έγραφαν το ίδιο: « Στείλε μας όταν μπορέσεις. Απλώς ο,τι όλα καλά και ένα πράγμα θέλω να μου υποσχεθείς πως απο εδώ και πέρα θα βρισκόμαστε πιο πολύ και πιο συχνά».
Απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στην εκπομπή «Εξελίξεις», Action24.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ: 

https://player.glomex.com/integration/1.953.0/iframe-player.html?origin=fullpage&pageUrl=https%3A%2F%2Fplayer.glomex.com%2Fintegration%2F1.953.0%2Fiframe-player.html%3FintegrationId%3D4059a013k56vb2yd%26playlistId%3Dv-csem37dfulv5&integrationId=4059a013k56vb2yd&playlistId=v-csem37dfulv5&playlistIndex=0