Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Γιάννης Πουλόπουλος: Πωλείται το ξενοδοχείο της οικογένειας του στα βόρεια προάστια.. Τι αποκαλύπτει η σύζυγός του, έναν χρόνο μετά το θάνατό του..



Ενας χρόνος έχει περάσει από τότε που ο Γιάννης Πουλόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής και απόλυτα ταυτισμένος με το Νέο Κύμα, άφησε την τελευταία του πνοή. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης έπασχε από πνευμονολογικό πρόβλημα.

 Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αγγελία σε σάιτ μεσιτικού γραφείου για την πώληση του ξενοδοχείου στα βόρεια προάστια που έχει στην κατοχή της η οικογένεια. Η αγγελία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξενοδοχείο προς πώληση 2.200 τ.μ. Πωλείται πρώην ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Ανοιξη Αττικής, συνολικής επιφάνειας 2.200 τ.μ. (Ισόγειο – Α’ Οροφος – Β’ Οροφος – Υπόγειο), σε οικόπεδο 8 στρεμμάτων. Περιλαμβάνει 40 δωμάτια 100 κλινών. Χ».

«Ναι, είναι αλήθεια ότι το πουλάμε το ξενοδοχείο. Η κόρη μου το έχει αναθέσει σε μεσίτη». Η ίδια μιλά με πόνο ψυχής για το ξενοδοχείο που είχε πληγώσει τον άντρα της: «Το ξενοδοχείο το είχε μισθωμένο επαγγελματίας του χώρου που μισθώνει και άλλα ακίνητα. Και ο κύριος αυτός όχι μόνο δεν πλήρωσε τα ενοίκια, αλλά κατέστρεψε και μέρος του ακινήτου. Είμαστε ακόμα στα δικαστήρια και αναμένουμε τις αποφάσεις. Ωστόσο, άλλο είναι το θέμα της πώλησης και άλλο το δικαστικό ζήτημα με τον προηγούμενο ενοικιαστή» αποκάλυψε η Μπέττυ Κοκκινάκη - Πουλοπούλου.