Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο πατέρας της Πετρούπολης



Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση είναι, πλέον, αντιμέτωπος ο 55χρονος πατέρας ο οποίος κατηγορείται ότι αφού τραυμάτισε με μαχαίρι την 18χρονη κόρη του επιχείρησε να τη στραγγαλίσει και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα τους, στην Πετρούπολη, για να εξαφανίσει κάθε ίχνος.

Λίγες ώρες μετά το θάνατο της 18χρονης η δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό που είχε ασκηθεί σε βάρος του 55χρονου, μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Μάλιστα, ανακρίτρια και εισαγγελέας προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 55χρονου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο ΚΑΤ μέχρι να απολογηθεί.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν το πρωί της περασμένης Τετάρτης, πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά, απεγκλώβισαν από διαμέρισμα στην Πετρούπολη, την 18χρονη και τον πατέρα της.

Η ιατροδικαστική εξέταση, όμως, αποκάλυψε ένα μεγάλο μυστικό. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το κορίτσι ήταν χτυπημένο με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος της και έφερε σημάδια που μαρτυρούσαν την προσπάθεια του πατέρα της να τη στραγγαλίσει, πριν βάλει φωτιά.

Αφορμή για την οικογενειακή τραγωδία φέρεται να ήταν ένα SMS που ανακάλυψε ο πατέρας της 18χρονης στο κινητό της με το οποίο προειδοποιούσε τη μητέρα της, η οποία τον είχε εγκαταλείψει, να μην επιστρέψει γιατί η συμπεριφορά του δεν έχει αλλάξει.