Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας νομίζει πως μπορεί να συνεχίσει να εξαπατά τους πολίτες



«Τεσσεράμισι χρόνια τώρα ο κ. Τσίπρας δείχνει πόσο απολαμβάνει την εξουσία αγκαλιά με την ακροδεξιά και την καραμανλική συνιστώσα. Κατήντησε ο μεγάλος χορηγός του κ. Μητσοτάκη» ξεκίνησε τις δηλώσεις της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και επισήμανε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας πολύ συνειδητά επιχείρησε να απαλλάξει τη ΝΔ από τις ευθύνες της για την κρίση και να τα ρίξει όλα στο ΠΑΣΟΚ».

«Τώρα προσπαθεί και πάλι να πλήξει το Κίνημα Αλλαγής» συνέχισε στο σκεπτικό της και προσέθεσε: «Έχει ξεφύγει μέσα στον πανικό του και νομίζει ότι σήμερα στην επέτειο του δημοψηφίσματος μπορεί να συνεχίσει να εξαπατά τους πολίτες. Τώρα όμως όλοι ξέρουν, είτε ψηφίσεις Τσίπρα, είτε ψηφίσεις Μητσοτάκη βγαίνει Καραμανλής».

Η Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας και είχε συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους.

Στις δηλώσεις της τόνισε ότι χρειάζεται εθνική στρατηγική για την αμυντική βιομηχανία ώστε να αξιοποιηθεί η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

 

Ολόκληρη η δήλωση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής:

«Χρειάζεται εθνική στρατηγική για την αμυντική βιομηχανία ώστε να αξιοποιηθεί η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

Η αμυντική βιομηχανία προσφέρει πολλά στην αμυντική θωράκιση της χώρας, ενισχύει την εξωτερική μας πολιτική, ιδίως σε μια φάση σημαντικών εξελίξεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Χρειάζεται εξωστρέφεια ώστε να γίνουν ανταγωνιστικές.

Εμείς τις κρατήσαμε όρθιες στα χρόνια της κρίσης με μάχες απέναντι στην τρόικα. Επί ΣΥΡΙΖΑ τα προβλήματα διευρύνθηκαν, οι κίνδυνοι γι’ αυτές μεγάλωσαν.

Η στήριξη του Κινήματος Αλλαγής στην αμυντική βιομηχανία είναι δεδομένη και διαρκής».