Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα- σποραδικές βροχές από το απόγευμα



Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές στην Κρήτη και στα ηπειρωτικά από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρεις διευθύνσεις, στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. 

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική και μόνο στα Ανατολικά και Βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από 19 έως 28 βαθμούς, στα Ανατολικά και Βόρεια η μέγιστη. Από 19 έως 28 βαθμούς θα κυμανθεί η θερμοκρασία. Στα Ανατολικά και Βόρεια η μέγιστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3,4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, σταδιακά αυξημένες από τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία από 14 έως 30 βαθμούς. Στα Νησιά του Ιονίου γενικά αίθριος ο καιρός. Το θερμόμετρο από 16 έως 32 βαθμούς. .

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αναμένονται και στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερά και Εύβοια. Οι άνεμοι 3 έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6,7 μποφόρ. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις, άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί, τοπικά έως 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο έως 27 βαθμούς.