Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Φαρ Ουέστ το Ψυχικό: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ με επτά σφαίρες φαρμακοποιό



Μαφιόζικη επίθεση με έναν φαρμακοποιό νεκρό στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στις 9.35 το πρωί του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό, άγνωστος πυροβόλησαν τον 57χρονο άντρα την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του, μία μαύρη Μερσεντές, από το πάρκινγκ του σπιτιού του.

Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε με ένα κόκκινο Volkswagen στο οποίο κάποιος τον περίμενε.

Ολα αυτά έγιναν μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων ενός καφενείου που βρίσκεται απέναντι. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν τουλάχιστον επτά πυροβολισμούς ενώ είδαν έναν άντρα να απομακρύνεται από το σημείο, αμέσως μετά την επίθεση.

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οπως έγινε γνωστό, ήταν φαρμακοποιός στο επάγγελμα. Σύμφωνα με τους γείτονες, ο φαρμακοποιός είναι παντρεμένος με μία γιατρό και ζουν πολλά χρόνια στην περιοχή.

Η αστυνομία ελέγχει τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας σε Μεσογείων, Κηφισίας αλλά και τους γύρω δρόμους προκειμένου να εντοπίσει το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών.

Το προφίλ του θύματος

Γνωστή δημοσιογράφος και οικογενειακή φίλη του θύματος δήλωσε στο iellada.gr και το briefingnews.gr ότι ο 57χρονος φαρμακοποιός ήταν πατέρας δυο παιδιών, μια κοπέλας και ενός αγοριού, τα οποία σπούδαζαν φαρμακευτική και μηχανικός αντίστοιχα.

Η σύζυγός του είναι γνωστή παθολόγος των Αθηνών ενώ και οι δύο βοηθούσαν κόσμο που δεν είχε χρήματα να ανταπεξέλθει καθημερινά.

Το θύμα ξεκίνησε από ένα μικρό φαρμακείο στην Κατεχάκη, δούλεψε σκληρά στη ζωή του μερόνυχτα κάνοντας διαρκώς βάρδιες στο φαρμακείο του και αγαπούσε πολύ την δουλειά.

Ήταν καλός οικογενειάρχης και πάντα είχε όραμα να φτάσουν τα παιδιά του ψηλά.

Η καταγωγή του ήταν από την Ήπειρο αλλά αγαπούσε πολύ και την γενέτειρα της συζύγου του και πήγαινε συχνά.

Φιλήσυχος άνθρωπος και το φαρμακείο του είχε πάντα ανοιχτή την πόρτα για δανεικά φάρμακα σε όσους δεν είχαν χρήματα.

Είχε χιούμορ και του άρεσε η παραδοσιακή μουσική ενώ τα καλοκαίρια ήθελε πάντα να είναι όλη η οικογένεια μαζεμένη.

Το καλοκαίρι που πέρασε ήθελε να πάει στην Αίγινα να περάσει λίγες μέρες και να προσευχηθεί στον Άγιο Νεκτάριο όπως κι έκανε ενώ μετά πήγε στο χωριό της συζύγου του.

Δεν είχε μπλεξίματα ποτέ και είχε μόνο ένα καημό, ότι πριν χρόνια αγόρασε ένα κτήμα που του το πήρε το κράτος και ήταν σε δικαστική διαμάχη με την κτηματική υπηρεσία του κράτους.

Αυτός ήταν πάντα ο μεγάλος του καημός και προσπαθούσε χρόνια να βρει μια λύση με αυτό το θέμα.