Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ καταγγέλλει βρώμικες μπίζνες ΜΚΟ εις βάρος των προσφύγων (Βίντεο)



Τα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος χιλιάδων εγκλωβισμένων προσφύγων και μεταναστών από την Ε.Ε. και τις Μ.Κ.Ο. κατήγγειλε από τη Χίο όπου περιόδευσε ο Ευρωβουλευτής του Κ.Κ.Ε. Σ. Ζαριανόπουλος.

Ο ίδιος έκανε λόγο για νατοϊκά παιχνίδια στο Αιγαίο με σκοπό το μοίρασμα του ενεργειακού πλούτου της περιοχής, καλώντας τον λαό σε επαγρύπνηση και ισχυροποίηση της πολιτικής παρουσίας του Κ.Κ.Ε. τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Όπως εξήγησε σε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. σε βάρος των μεταναστών κρίνονται βρώμικες μπίζνες από τις Μ.Κ.Ο. για τις οποίες ζήτησε την άμεση απομάκρυνσή τους και τη μεταφορά των εργαζομένων σε κρατικές υπηρεσίες.

Ο κ. Ζαριανόπουλος τάχθηκε κατά της δημιουργίας νέων δομών και του εγκλωβισμού των μεταναστών στα νησιά, ζητώντας από την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της ώστε να ηρεμήσουν οι νησιωτικές κοινωνίες και να υπάρξουν επιτέλους κατάλληλες συνθήκες διαμονής για τους πρόσφυγες.

Ο Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, πραγματοποίησε περιοδεία εκτός των άλλων και στη ΒΙ.ΑΛ. όπου συνομίλησε με τους συμβασιούχους αλλά και με τους μετανάστες.