Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Έβρος: Πάνω από 90 λαθρομετανάστες αποκλεισμένοι σε νησίδα του ποταμού



Περισσότεροι από 90 λαθρομετανάστες, ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά, βρίσκονται αποκλεισμένοι σε νησίδα του ποταμού Έβρου κοντά στο χωριό Πύθιο Διδυμοτείχου.

 Όπως βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ που δημοσιεύει το Evros-news και δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα που ασχολείται με διακίνηση λαθρομεταναστών, οι αποκλεισμένοι συζητούν στα αγγλικά με αστυνομικό στην ελληνική όχθη και ζητούν να τους απεγκλωβίσουν.

 Νωρίτερα από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώθηκε ότι πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό ατόμων, που σύμφωνα με αναφορές φέρονται να βρίσκονται σε νησίδα εντός της κοίτης του ποταμού Έβρου πλησίον της περιοχής Πυθίου Διδυμοτείχου, με αρνητικό μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

 Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

Aπό τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνεται ότι πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό
ατόμων, που σύμφωνα με αναφορές φέρονται να βρίσκονται σε νησίδα εντός της κοίτης του ποταμού Έβρου πλησίον της περιοχής Πυθίου Διδυμοτείχου, με
αρνητικό μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και κάθε νεότερη εξέλιξη θα γνωστοποιηθεί.

ΠΗΓΗ: evros-news.gr