Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Έριξαν κάτω και λήστεψαν ηλικιωμένο στη Λαμία - Τους συνέλαβαν μετά από καταδίωξη



Δύο νεαροί, έριξαν κάτω και λήστεψαν ηλικιωμένο, σε πεζόδρομο στη Λαμία, το βράδυ του Σαββάτου, με συνέπεια να ακολουθήσει καταδίωξη για τη σύλληψή τους.

Οι ληστές άρπαξαν 130 ευρώ από τον ηλικιωμένο και τράπηκαν σε φυγή. Ομως, αυτόπτης μάρτυρας έδωσε περιγραφή τους στους αστυνομικούς, που τους εντόπισε έπειτα από λίγη ώρα. Μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, οι ληστές άρχισαν να τρέχουν, αλλά έπειτα από καταδίωξη στο κέντρο της Λαμίας, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον έναν.

 

Ποιος είναι ο δράστης της ληστείας στη Λαμία

Πρόκειται για 21χρονο Τυνήσιο, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές στη Λαμία το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας lamiareport, είναι ο άνθρωπος που το βράδυ της Παρασκευής κυνηγούσε τη σύντροφό του μέσα στο νοσοκομείο Λαμίας και της χτύπησε το κεφάλι στο πάτωμα!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 21χρονος είναι και ο πρωταγωνιστής του άγριου περιστατικού που είχε γίνει σε πλατεία της πόλης, πριν από λίγες ημέρες, όταν έπειτα από καβγά με τη σύντροφό του τη χαράκωσε στο πρόσωπο! Ο συγκεκριμένος αποφυλακίστηκε πρόσφατα από τις φυλακές Δομοκού. Συνεργός του στη ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου ήταν ένας Λαμιώτης, επίσης γνωστός στις αρχές και θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψή του.