Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Επίθεση με βιτριόλι: «Περίμενα μια συγγνώμη»



Μέσω του δικηγόρου της, ο οποίος μίλησε στον Alpha, η 34χρονη Ιωάννα δήλωσε χαρακτηριστικά «περίμενα μια συγγνώμη».

Η 34χρονη από το κρεβάτι της μονάδας εγκαυμάτων του «Θριάσιου» νοσοκομείου που νοσηλεύεται, ενημερώθηκε ότι η γυναίκα που κατηγορείται ότι της κατέστρεψε το πρόσωπο με βιτριόλι, οδηγήθηκε στη φυλακή.
«Περίμενα έστω μία συγγνώμη. Άλλη μία μικρή δικαίωση μέχρι την τελική. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη» δήλωσε η Ιωάννα.
Ακόμα
O δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στον δελτίο ειδήσεων του ANT1

Όσο για την αντίδραση της Ιωάννας στην είδηση της προφυλάκισης της δράστριας είπε: "Την ενημέρωσα εγώ. Υπάρχει μία -αν μπορώ να το πω για όλη αυτήν τη ζημιά που έχει πάθει- μια ηθική ικανοποίηση ότι ο άνθρωπος που της έκανε αυτό το κακό έχει οδηγηθεί στη φυλακή".
«Ατυχές να λένε ότι η κατηγορούμενη δεν τρώει. Η Ιωάννα δεν μπορεί να φάει» είπε ο δικηγόρος της 34χρονης, μεταξύ άλλων.

Πιο συγκεκριμένα.

"Θέλω να πω και κάτι για το οποίο έχω δεχθεί πολλά μηνύματα, ακούστηκε από τον συνάδελφό μου ότι η κατηγορούμενη δεν τρώει. Ξέρετε πόσα μηνύματα έχουμε δεχθεί γι αυτό το πράγμα, έχουμε φθάσει στο σημείο να λέμε για την κατηγορουμένη τι κάνει όταν έχει διαπράξει αυτό το έγκλημα, όταν έχουμε την Ιωάννα που δεν τρώει γιατί δεν μπορεί να φάει, και να ακούω ότι τέσσερις μέρες κρατείται και δεν τρώει όταν έχουμε μια κοπέλα 20 μέρες στο νοσοκομείο, θα μείνει περίπου 3 μήνες ακόμη, θα υποβληθεί σε ε 30 χειρουργεία αν μη τι άλλο νομίζω ότι ήταν ατυχής συγκυρία να ακουστεί αυτό το πράγμα".