Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Επίθεση με βιτριόλι: Δίωξη στην 35χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση



Ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών στην 35χρονη που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου πλέον αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Νωρίτερα σήμερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.
Νωρίτερα η Αστυνομία διενήργησε έρευνα στο σπίτι της 35χρονης και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε κάποια ακόμη στοιχεία τα οποία διερευνώνται. 

Η 35χρονη γυναίκα προσήχθη το πρωί της Πέμπτης στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών. Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται χαρακτηριστικά πως: "Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020".