Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι ολόκληρο το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης



Το ιδιόχειρο σημείωμα που εντοπίστηκε στο σπίτι της 35χρονης η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα αποκάλυψε το Mega.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το σημείωμα περιστρέφεται γύρω από τον 40χρονο, που φέρεται να ήταν το «μήλο της έριδος» στη μοιραία σχέση μεταξύ των δύο γυναικών, τουλάχιστον κατά την εκτίμηση της 35χρονης.
«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σημείωμα. «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;», προσθέτει σε άλλο σημείο.
Σημειώνεται ότι από την εξέταση του 40χρονου άνδρα, προέκυψε ότι η αιτία αυτής της επίθεσης ήταν ανύπαρκτη και ζήτημα καθαρά της εμμονής της 35χρονης. Ο 40χρονος άνδρας, όπως προκύπτει, όχι μόνο αδιαφορούσε επιδεικτικά για την 35χρονη, αλλά δεν την είχε καν καταχωρημένη στο κινητό του. Ο ίδιος μάλιστα, σημείωσε ότι δεν ήξερε ότι η Ιωάννα ήταν εκείνη που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι.
Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, μάλιστα, εντός της ημέρας ή αύριο θα ενταχθούν ορισμένα ενδιαφέρονται στοιχεία στη δικογραφία, όπως για παράδειγμα τα δεδομένα τηλεφωνικής παρακολούθησης του κινητού της 35χρονης.
Δείτε το βίντεο από το Mega: