Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Το ένοχο μυστικό στο υπόγειο - κολαστήριο της Δάφνης για τη νεαρή φοιτήτρια



Ο σχεδόν τυφλός και υπέρβαρος δράστης του άγριου βιασμού της 22χρονης κοπέλας στη Δάφνη φαίνεται πως έκρυβε εδώ και πολύ καιρό ένα ένοχο μυστικό.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που μετατράπηκε σε κολαστήριο για τη νεαρή γυναίκα ήταν παρούσα στην επιχείρηση της αστυνομίας να μπει ένα τέλος στα όσα φρικτά διαδραματιζόταν στο ημιυπόγειο.

Τυχαία βρέθηκε με τον σύζυγό της έξω από το διαμέρισμα την ώρα που οι αστυνομικοί έσπαζαν την πόρτα για να μπουν στον χώρο και να σώσουν την κοπέλα από τα χέρια του 53χρονου.

Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “είδαμε αστυνομικούς που έσπασαν την πόρτα,έτρεχαν να σώσουν την κοπέλα έχω “φρικάρει” δεν μπορώ να το διανοηθώ”.

Η Κ. Καρμάτη δήλωσε σοκαρισμένη, είπε πως ο 53χρονος είχε νοικιάσει το διαμέρισμα πριν δυόμισι χρόνια, στα τέλη του 2014.

Συμπλήρωσε ωστόσο κάτι που φαίνεται να οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο 53χρονος κάτι έκρυβε.

Όπως είπε από τον καιρό που νοίκιασε το σπίτι ήταν μόνιμα στο παράθυρο πλάι στην είσοδο, αποτρέποντάς τους ουσιαστικά να μπουν μέσα στο σπίτι.

Φαίνεται ότι ο 53χρονος δεν ήθελε οι ιδιοκτήτες του σπιτιού να δουν τις... εγκαταστάσεις που είχε.

Όπως αποκαλύφθηκε είχε εγκαταστήσει κάμερες.

Αν και ο ίδιος βάσει πορίσματος ειδικής επιτροπής είναι κατά 95% τυφλός είχε εγκαταστήσει κάμερες στον χώρο.

Είχε πολλά σεξουαλικά βοηθήματα, ενώ κατά την εισβολή των αστυνομικών εντοπίστηκε ως και μια κάμερα την οποία ο δράστης είχε τοποθετήσει στο κεφάλι της κοπέλας...

Το χρονικό της φρίκης

Το πρωί της Τετάρτης, 03.05.2017, η 22χρονη κοπέλα η οποία κάνει την πρακτική της στο τομέα κοινωνικής βοηθείας του Δήμου Δάφνης, επισκέφθηκε το σπίτι του 53χρονου.

Από εκείνη τη στιγμή εξαφανίστηκε, κανείς δεν υποπτεύτηκε ότι κάτι κακό μπορεί να είχε συμβεί στο σπίτι του υπέρβαρου και σχεδόν τυφλού 53χρονου. Οι συγγενείς της δήλωσαν εξαφάνιση και ξεκίνησε αναζήτηση.

Οι αστυνομικοί, όπως όφειλαν ωστόσο πήγαν να ρωτήσουν τον άνθρωπο που θεωρητικά ήταν ο τελευταίος που την είχε “δει”. Ο 53χρονος αρχικά δεν άνοιγε. Οι αστυνομικοί επέμειναν.

Όταν τελικά άνοιξε και τον ρώτησαν για την κοπέλα εκείνος βιάστηκε να τους ξεφορτωθεί λέγοντας πως δεν ξέρει τίποτε, ότι είχε φύγει την προηγούμενη ημέρα και βιάστηκε να κλείσει την πόρτα.

Η παρουσία των αστυνομικών όμως φαίνεται έδωσε θάρρος στην 22χρονη η οποια άρχισε να φωνάζει.

Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο διαμέρισμα όπου την βρήκαν γυμνή, δεμένη σε μια πολυθρόνα.

Όλα δείχνουν ότι ο 53χρονος είχε καταφέρει να τη ναρκώσει και να την ακινητοποιήσει ενώ στη συνέχεια την κακοποίησε βίασε κάνοντας χρήση βοηθημάτων.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 22χρονη στο νοσοκομείο.