Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Έλληνας αστυνομικός συγκλονίζει δίνοντας το κλίμα από τα σύνορα: «Ο Έβρος δεν πέφτει…»



Πρόκειται για Λαρισαίο αστυνομικό, τον Σίμο Γιοβάνη, ο οποίος βρίσκεται στα σύνορα του Έβρου εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας τις τελευταίες ημέρες και μαζί με άλλους αστυνομικούς συνδράμουν στην επιχείρηση αποτροπής της εισβολής παράνομων μεταναστών στη χώρα μας.

Οι αναρτήσεις του Λαρισαίου αστυνομικού συγκινητικές, δίνουν το κλίμα που επικρατεί, ενώ δεν παραλείπει να τονίσει το πόσο υποστηρικτικοί είναι οι Έλληνες που ζουν στην περιοχή.

Δείτε τα όσα έχει ανεβάσει στον λογαριασμό του στο facebook:

«Ελλάδα μου Είμαστε Εμείς εδώ, στην αρχή της Πατρίδας μας, στα σύνορα μας με τους βάρβαρους εισβολείς απέναντι,
Φυλάμε το Έθνος και την Πατρίδα τις Οικογένειες μας και τις οικογένειές όλων των Ελλήνων.
Υπερήφανα Σώματα Ασφαλείας & Ένοπλες Δυνάμεις ορκισμένοι Προστάτες του Έθνους.
Ελληνική Αστυνομία
Διδυμότειχο – Έβρος , σύνορα : 03/2020»

«Ο ΕΒΡΟΣ ΔΕΝ ΠΈΦΤΕΙ
Πραγματικό γεγονός , χθες το πρωί στην Αλεξανδρούπολη δύο ηλικιωμένες κυρίες είδαν που σταθμευσαμε το περιπολικό και όταν κατεβήκαμε, μας πλησίασαν και εντελώς απρόσκοπτα έβγαλε η μία ένα σακούλι με φουντούκια και λέει με δάκρυα :
” Να σας έχει καλά η Παναγία παλικάρια μου ,δεν έχω άλλα λεφτά να σας πάρω κάτι , αυτό έχω και σας το δίνω με την καρδιά μου . Μας φυλάτε και μας προσέχετε, έχετε έρθει από όλη την Ελλάδα μας, να είσαστε καλά ..”
…και Για όλους αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν είμαστε εδώ και δεν υπολογίζουμε ούτε ωράρια, ούτε χιλιόμετρα,ούτε κρύο , ούτε ποιον έχουμε απέναντι μας.

Ελληνική Αστυνομία
Σύνορα – Ποταμός Έβρος 03/2020»

«Είτε μέρα ,είτε νύχτα , είτε βρέχει και χιονίζει , όσο και να είναι το κρύο ,η αγκαλιά της πατρίδας σε κάνει να τα προσπερνας όλα.
Είναι οι οικογένειες που έχουμε πίσω , είναι οι φίλοι ,οι γνωστοι ,όσοι μας αγαπάνε ,όσοι μας μισούν ,όλοι μηδενός εξαιρουμένου ..είσαστε όλοι εσείς ,που εμείς τα Σώματα Ασφαλείας ορκιστηκαμε να προστατεύουμε.
Το Έθνος μας μέσα σε μία μόλις ημέρα έδειξε ότι τίποτα δεν χάθηκε ,η φλόγα για την πατρίδα φούντωσε ,όλοι μαζι μια γροθιά.

Δεν είμαστε μόνο εμείς εδώ στα σύνορα, είσαστε όλοι σας εδώ !!!
Μεσα από την αγάπη, την σκεψη και τις ευχές σας, παίρνουμε δύναμη .!
Σας ευχαριστούμε όλους !

Ελληνική Αστυνομία
Ποταμός Έβρος – σύνορα 03/2020»

«Και εάν ποτέ πέσει ,τότε εμείς θα έχουμε ήδη ξαπλώσει στα ιερά χώματα της πατρίδας για τα ιδανικά και τις αξίες του Έθνους μας, για τον όρκο μας να φυλάττουμε την Πατρίδα.
Χιλιάδες εισβολείς με βία και την βοήθεια των “γειτόνων” προσπαθούν να σπάσουν τις άμυνες μας καθημερινα , ΔΕΝ θα συμβεί ποτέ !
Είμαστε εδώ όλοι, Αστυνομία, Στρατός , πολίτες δίπλα μας να βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν, με τροφή ,νερό και ηθική υποστήριξη, παλεύουμε και αν χρειαστεί θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους.
Για τις οικογένειες μας , για τον λαό μας, για την Πατρίδα.

Ελληνική Αστυνομία
Καστανιές – Σύνορα 03/2020»

Δείτε φωτογραφίες:

Λαρισαίος αστυνομικός συγκλονίζει δίνοντας το κλίμα από τα σύνορα: «Ο Έβρος δεν πέφτει…» (φωτο)Λαρισαίος αστυνομικός συγκλονίζει δίνοντας το κλίμα από τα σύνορα: «Ο Έβρος δεν πέφτει…» (φωτο)Λαρισαίος αστυνομικός συγκλονίζει δίνοντας το κλίμα από τα σύνορα: «Ο Έβρος δεν πέφτει…» (φωτο)Λαρισαίος αστυνομικός συγκλονίζει δίνοντας το κλίμα από τα σύνορα: «Ο Έβρος δεν πέφτει…» (φωτο)Λαρισαίος αστυνομικός συγκλονίζει δίνοντας το κλίμα από τα σύνορα: «Ο Έβρος δεν πέφτει…» (φωτο)Λαρισαίος αστυνομικός συγκλονίζει δίνοντας το κλίμα από τα σύνορα: «Ο Έβρος δεν πέφτει…» (φωτο)

Λαρισαίος αστυνομικός συγκλονίζει δίνοντας το κλίμα από τα σύνορα: «Ο Έβρος δεν πέφτει…» (φωτο)