Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 -
Μερική συννεφιά

24 °C

Σήμερα, 14. Μαΐου 2021

Ελένη Γερασιμίδου για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και για τη συνεργασία της με τον Στ.Λιβαθινό..…”Η Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου καλεσμένη στην εκπομπή “Έλα, χαμογέλα” και μεταξύ άλλων μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας γύρω από τον χώρο του θεάτρου αλλά και για τον διαχωρισμό “μέτριος” και “σπουδαίος” ηθοποιός.

 “Μόνοι μας δεν μπορούμε να αυτοπροσδιοριστούμε. Κανένας δεν είναι υπεύθυνος ή ειδικός να πει ποιος έχει ταλέντο και ποιος δεν έχει. Ποιος είναι μέτριος και ποιος σπουδαίος και κορυφαίος. Αν κάνουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς τι να πούμε για τον Κατράκη και την Παξινού; Και από ανθρώπους που μπορεί και να μην τους εκτιμάμε γιατί να τους δεχτούμε; Και μάλιστα όταν στρέφονται τα βέλη τους στο Σωματείο μας που υπάρχει από το ’17 και που μπορεί ο καθένας μας να είναι σε μια παράταξη και είναι υγιές να υπάρχει μια σύγκρουση, αλλά ό,τι κι αν είμαστε και να πιστεύουμε, αυτό που αποφασίζει ο κλάδος πρέπει να το σεβόμαστε και να είμαστε μαζί με τους αδικημένους” , ανέφερε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

“Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει στη σχολή και τι έχει γίνει. Η απάντησή του πάντως δεν άναψε φωτιές και αυτό το θεωρώ καλή στάση. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει πει. Με τα παιδιά θα είμαι σίγουρα, κάτι θα γινόταν και θα τους πήγαινε πίσω…Εγώ δούλεψα μαζί του, μπορεί να μην τρελάθηκα με τον τρόπο του, αλλά δεν έχω να του καταλογίσω κάτι».