Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

«Εκτίθεστε κ. Οικονόμου» – Όταν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος βρέθηκε εν κρυπτώ στη Λάρισα



Εν κρυπτώ και παραβύστω βρέθηκε σήμερα στην Λάρισα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ο οποίος συμμετείχε σε μία συνάντηση ιδιοκτητών, εκδοτών και εκπροσώπων ημερήσιων περιφερειακών εφημερίδων που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, μετά από πρόσκληση της Πρωτοβουλίας Εκδοτών Ημερήσιου Περιφερειακού Τύπου.

Ενήμεροι για την έλευση του ήταν βουλευτές, οι οποίοι επί τούτου προσκλήθηκαν όπως και κάποιοι φορείς και επιλεκτικά ΜΜΕ χωρίς όμως, να ενημερωθούν τα λοιπά ΜΜΕ της Λάρισας. Μάλιστα, κάποιοι εκ των επιλεγέντων παρισταμένων, ενημερώθηκαν και τηλεφωνικώς από τον ίδιο για την έλευση του.
Φαίνεται, η έννοια του «κυβερνητικού εκπροσώπου», στην αντίληψη του κ. Οικονόμου αφορά στην «κάστα» ορισμένων Μέσων και μόνον, ενώ ως εκ της ιδιότητας του, προφανώς οφείλει να απευθύνεται εις το σύνολο του τύπου. Εκτός και αν δεχθούμε, ότι παραπλανήθηκε σκοπίμως από ορισμένους. Και στην περίπτωση αυτή όμως, όφειλε να έχει ενημερωθεί αρτιότερα για τον μιντιακό χάρτη της περιοχής προκειμένου να προστατεύσει εαυτόν και να μην εκτεθεί ανεπανόρθωτα ως κυβερνητικός εκπρόσωπος στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγονται και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, άλλωστε φανταζόμαστε λόγω αυτής της ιδιότητας προσκλήθηκε να συμμετάσχει στην εν λόγω πρωτοβουλία.

Η Διεύθυνση Σύνταξης τoυ Δημοσιογραφικού Οργανισμού 21admedia

πηγη formedia.gr