Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Στην άτυχη Αγγελική Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε σε χωράφι της Πρέβεζας



Τραγικό φινάλε είχε η υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη, 8 χρόνια μετά!

Δυστυχώς το DNA έδειξε ότι το κρανίο που βρέθηκε σε τάφρο, στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, ανήκει στην εξαφανισμένη Αγγελική Πεπόνη.

Η 25χρονη είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Ιουνίου 2010 και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται. Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έφυγε από το σπίτι του κι έκανε ωτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της, ενώ από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.

Όπως είχε πει τότε κατά πάσα πιθανότητα να πήγε στην Αλβανία, θέλοντας έτσι να αποπροσανατολίσει τις έρευνες. 

Όσο περνούσε ο καιρός όμως τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας αποκάλυψαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά, ότι ουσιαστικά ήταν έρμαιό του, αλλά και ότι την κακοποιούσε σωματικά.

Αρχικά μάλιστα είχε αρνηθεί ότι βρισκόταν μαζί της πριν εξαφανιστεί, όμως ο γιος του τον διέψευσε αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι την είχε δει στο σπίτι του πατέρα του το μεσημέρι της εξαφάνισής της. Επίσης αποκαλύφθηκε ότι το διάστημα πριν εξαφανιστεί είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, ενώ το σήμα του κινητού της χάθηκε στην περιοχή, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 59χρονος.

Ο άνδρας τελικά προφυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών και για την εξαφάνιση της κοπέλας, ωστόσο το Εφετείο τον αθώωσε το 2014.

Όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη δεν ξέρει τίποτα για την τύχη της κοπέλας, μέχρι σήμερα.